Süper Üye
neden viego onu merak ettimShaco,Viego benden uzak dursun.
Viego kasmışsa yenilmesi imkansız kasmamışsada yine imkansız oynayan her türlü taşır.neden viego onu merak ettimbasit değilmi o karakteri yenmek ?
demekki benim karşıma gelenler kötü oynuyormuşViego kasmışsa yenilmesi imkansız kasmamışsada yine imkansız oynayan her türlü taşır.
Dostum istersen pre yukselelimdemekki benim karşıma gelenler kötü oynuyormuşbende hiç adam akıllı viegoyla taşıyan görmeyince veya low rank olduğum için şaşırdım
zed çünkü çarın midde ct si yok ve çok mobil acil nerf lazımKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
bende yasuo oynarken karşımda katarina varsa ilkte zorlanırım sonra da keserimKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
caıtlyn ılloı teemo kesinlikleKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?