Onaylı Üye
teemo ve shaco çok tiltlerKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
Tahm kenchKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
darius kesinlikle. koridor aşaması çok güçlü,hadi yendin diyelim karakter 1 kill alsa bile hemen toparlıyor ki yenmesi imkansız neredeyseKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
vayneKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
Top Vayne Teemo Rumbe shaco lux morgana sett zedKarşıma geldiğinde alt + F4 çekerim dediğiniz şampiyonlar nedir? İnsanların banlama konusunda biraz fikri de oluşurMid oynarken karşıma gelen bir Fizz bana temiz bir kafayı yedirtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?