dün oyuna girdinmi hileyleben ban yemedim
Ban'ın mod skinle alakası yok skin hilesinden ban yemezsiniz yiycek olsaydınız sadece skin hilesi kullananlar da direk yerdi.ben yedim. Bu sefer oyun girmeden önce her şampiyonu test edicem ayarlarını yapıcam ve kesinlikle modskin kullanmayacağım.
bilemiyorum. Yine de test etmek lazımBan'ın mod skinle alakası yok skin hilesinden ban yemezsiniz yiycek olsaydınız sadece skin hilesi kullananlar da direk yerdi.
Ben buna katılmıyorum dostum bana kalırsa kim nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın lakin üst elolarda adamlar wintrade yapıyor eloboostu var her bir boku var. Şöyle bir örnek beriyim ben westte oynuyorum ve gümüş2 ligindeydim karşıma gelen adamlar sürekli gold1 gold2 ve yüksek winrate li adamlardı dolayısıyla benim bu gümüş liginden cıkmam hayaldi ve cok sinir bozucuydu her el takımımda 1 2 kişi ya feedlerdi yada afk di 1 ay boyunca ticket attım hicbirşey değişmedi sonrasında actım scripti ve oynadım yükseldim. Lol dediğimiz oyun cok sacma aslında bir dengesi düzeni yok üstelik ÜCRETSİZ. Bu güne kadar 1 lira vermedim vermem dolayısıyla 300lvlde olsan bir faydası yok 10lvlde olsan bir kötülüğü yokmalesef 4 yıllık emeğim ban yedi son zamanlarda hile kullandığım için 4 yıllık emek gitti size tavsiyem hile ile oynamayın elbet bir gün ban yersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?