League of Legends'da hile kullanmadan ana hesabımda lig kasmaya karar verdim. Kolay ve hızlı bir şekilde rank kasabileceğim hero önermeniz istiyorum. Solo ve Jungle mainim. Bir karakter önerirken ufak ip uçları ve tavsiyeler verirseniz de sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
League of Legends'da hile kullanmadan ana hesabımda lig kasmaya karar verdim. Kolay ve hızlı bir şekilde rank kasabileceğim hero önermeniz istiyorum. Solo ve Jungle mainim. Bir karakter önerirken ufak ip uçları ve tavsiyeler verirseniz de sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yeni başladıysan basit herolara yönel : WW , ASHE , RYZE , SORAKA
Orta seviye bi oyuncuysan hızlı rank kasmak için 2 koridor belirle onlarda hep oynadığın yerler olsun Örnek : TOP - MİD : Midde zed yasuo kata yone gibi herolar hep banlanır o yüzden kendin seçip bir heroya alış
top lane de yone ve riven oynamanı tavsiye ediyorum.Genelde hile kullandığından dolayı oynayışının paslanmış olabileceğini düşündüğümden düşük orta liglerde jungleda kha zix çok fazla iş yapıyor onu oynayabilirsin.