Süper Üye
Her ihtimale karşı 7 gün garanti mevcuttur. Ban yemesi durumunda bir yeni unranked hesap teslim edilirkanka hesapları bizzat siz mi kasıyorsunuz yoksa bir yerden mi temin ediyorsunuz sonradan banlanma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
kanka dc varsa atarmısın biÖdeme yönetemleri papara zıraat
TR .WEST+44.000 Mavi Öz 50 TL
TR +70.000 Mavi Öz+ 2-20 arası kostum 90 TL
Hesap Özellikleri:
38.000 üstü Mavi Öz bulunur️ -
Hesaba tam erişim mevcuttur. E-posta ve şifre değiştirip üzerinize geçirebilirsiniz️ -
Ranked oynanmadı, fresh-taze hesap olduğu için yüksek LP alır ve çifter lig atlatır️ -
E-posta onaysızdır, E-postayı kod gerekmeden direkt kendi üzerinize geçirebilirsiniz️ -
Hesaplar tek kişiye iletilir, başkası ile paylaşılmaz. Hesap tamamen size ait olur️ -
İçerisinde rastgele sayıda ve değerde kostüm kristalleri bulunabilir️ -
Takdir seviyesi 2'dir ve Şampiyon Ustalığı - Ustalık Skoru bulunmamaktadır️ -
Hesaplar private yazılımla kasılmaktadır. Ban riski diğer satıcılara kıyasla çok daha düşük (%0.16< Ban Oranı)️ -
Her ihtimale karşı 14 gün garanti mevcuttur. Ban yemesi durumunda bir yeni unranked hesap teslim edilir️-
20 Dk. AFK cezası (Leaverbuster) gibi banlar/cezalar bulunmaz️ -
Uyarı! Kostümler Kostüm Kristali olarak bulunmaktadır turuncu öz garanti değildir !️ -
Sipariş verdikten sonra doğum günü/hesap açılma tarihi gibi hesap kurtarma bilgilerini talep edebilirsiniz
kanka dc varsa atarmısın bi
digna#9655discord verirmisin yada ulaşabilecegim biyer ?
sıcak baktımda çara ban yeme riski var ya şimdi alsam kazanma oranı yüksekya kötü oynarsam anlarlar knkÖdeme yönetemleri papara zıraat
TR .WEST+44.000 Mavi Öz 50 TL
TR +70.000 Mavi Öz+ 2-20 arası kostum 90 TL
Hesap Özellikleri:
38.000 üstü Mavi Öz bulunur️ -
Hesaba tam erişim mevcuttur. E-posta ve şifre değiştirip üzerinize geçirebilirsiniz️ -
Ranked oynanmadı, fresh-taze hesap olduğu için yüksek LP alır ve çifter lig atlatır️ -
E-posta onaysızdır, E-postayı kod gerekmeden direkt kendi üzerinize geçirebilirsiniz️ -
Hesaplar tek kişiye iletilir, başkası ile paylaşılmaz. Hesap tamamen size ait olur️ -
İçerisinde rastgele sayıda ve değerde kostüm kristalleri bulunabilir️ -
Takdir seviyesi 2'dir ve Şampiyon Ustalığı - Ustalık Skoru bulunmamaktadır️ -
Hesaplar private yazılımla kasılmaktadır. Ban riski diğer satıcılara kıyasla çok daha düşük (%0.16< Ban Oranı)️ -
Her ihtimale karşı 14 gün garanti mevcuttur. Ban yemesi durumunda bir yeni unranked hesap teslim edilir️-
20 Dk. AFK cezası (Leaverbuster) gibi banlar/cezalar bulunmaz️ -
Uyarı! Kostümler Kostüm Kristali olarak bulunmaktadır turuncu öz garanti değildir !️ -
Sipariş verdikten sonra doğum günü/hesap açılma tarihi gibi hesap kurtarma bilgilerini talep edebilirsiniz
ban riski yoktur olursa değişim yaparızsıcak baktımda çara ban yeme riski var ya şimdi alsam kazanma oranı yüksekya kötü oynarsam anlarlar knk
Ban riksi 100 de 1 dir onda 1 ay garanti veriyoruz ödeme yöntemlerinin hepsini canlı destek üzerinden sorabilirsiniz papara ile ödemek isterseniz canlı destekten bilgilerimi atarımban yeme riski varmı hocam ve ödemeyi hangi kart üzerinden yapıyoruz
hesapın özelikleri yazıyordur unranked daHesaplar randommu veya garantisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?