Oynaya basamıyorum "Uzaklaştırıldın! uzaklaştırma süreni ve reform kartını görmek için yeniden oturum aç" diyor. 1-2 kere antreman modunda scyi enjekte etmiştim fakat oyundan attı mini güncelleme gelmiş sonra kapatıp yeniden açtığımda böyle hata aldım smurf hesaba girdiğimde de böyle yazıyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.yorum kasmak için yorum atanları report edeceğim sadece konu hakkında bilgisi olanlar yazsın lüten.(konuyu umarım doğru yere açmışımdır,yanlışyere açtıysam lütfen değiştirin )
dostum mac ban yemişsin eğer hesabına giriş yaptığında ne için ban yediğin ve ya ban süren yazmıyorsa perma ban yediğin anlamına gelir aynı zamanda başka hesaplarına girince otomatik banlanıyorsa mac ban yediğin anlamına gelir yani giriş yaptığın tüm hesaplar engel yiyecek banı kaldırmak için spoofer gibi uygulamalar kullana bilirsin bilgisayarının donanım bilgilerini değiştirr banın kalkar ardından temiz bir lol kurulumu yaparsın ama giden hesapların geri gelmez geçmiş olsun
clienti sil yeniden kur inject sırasınds bir yükleme olduysa o sürekli hesaplarını banlatıyor olabilir.
Perma ban yediysen uzaklaştırıdıldın diyip clientten atar atmıyorsa 14 gün yemişsin demektir. 2 hesabın aynı anda uzaklaştırılması biraz tuhaf olmuş
Aynı hata bende de oluyor normalde 3. parti yazılımdan ban yediğinde hesaba hiç girmiyor ama bunda giriyor anlamadım küfürden falan yediğimi sandım ama açılmadı hala zaten hesap 17 leveldi diğer hesaplarıma da girdim onlar ban yemedi
Öncelikle geçmiş olsun dostum riot bu affetmez :d 2 hesapta sc den gitmiş büyük ihtimal başka hesapla normal oyun bile atsan o da gider ertesi sabaha kalmaz o yüzden hwid değiştir ip değiştir logları temizle lolü sil bidaha yükle sistem ban atmış riot
" Uzaklaştırıldın! uzaklaştırma süreni ve reform kartını görmek için yeniden oturum aç" diyor. " Bunu boşuna yazmadılar sanırım. Scriptten banlanmışsınız, kendinize yeni hesap açın. Ticket felan atmakla zaman kaybetmeyin hesabınızın banını açmazlar. Topic locked.