Dün akşam yüklü miktarda RP satın aldığım hesabım, gecesinde 10 gün yasaklandı. Hem script kullanıyordum hem de hesap botla kasılmıştı. Yasaklamanın 14 Nisan tarihinde açılacağı söyleniyor ama forumda öyle yazdığına bakmayın, banlar perma gibi yorumlar yapanları da gördüm. 14 Nisan günü, bu ban kalkar mı?
Riot Games 3. parti yazılım kullanarak yasaklanan hesapları açmıyor. O duyumu nereden aldın bilmiyorum ama resmî bir kaynak olmadığına inanıyorum. Bence hesabın açılmasını bekleme.
dostum o kadar yüklü miktar rp yatırıyosun madem niye script kullanıyorsun o hesapta bu nasıl adanmışlık ne kadar undetected de olsa açılmaz main hesapta script perma yemediysen yazılan tarihte açılır banın
03.04.2023 Tarihinde hesabım Kalıcı olarak askıya alındı Riot'a ticket açıp durumu anlattım ve 3 saat sonra geri dönüş yapıp hesabımın banını kaldırdılar.
her şey olabilir 14 ünde açılan ban belki botted acc olduğundandır bütün yediğin banları tek seferde göstermiyor 14 ünden sonra perma yediysen onu da gösterir
Kanka bir arkadaşım da böyle 14 gün ban yedi. Daha sonra 14 gün geçmeden perma ban yedi hesap. Senin hesap için ne olur onu bilmiyorum. Bekleyip görüceksin ya da bilet açmayı deneyebilirsin.
3. parti yazılım kullanıldığı tespit edilen hesaplara bu uyarı bildirisi gitmiyor. Gidiyorsa da inceleme sürecinin uzatılması için yapılıyordur. Bu uyarıyı neden aldığını Riot Ticket üzerinden öğrenebilme şansın mevcut. Farklı nedenlerden ötürü askıya alınmış olabilir. Bunu soruşturmanı öneriyorum. Eğer ki 3. parti yazılımdan aldıysan muhtemelen permaya çevrilecektir.