LoL hesabın askıya alınması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu hesabı 1.5 ay önce trde hesabım olmadığı için almıştım ara ara dereceli arkaşımla maç giriyordum(Sc ile) hesap %90 ihtimalle botla kasılmış ama 1.5 aydır ban yemeyen hesap dün attığım 4 maçtan sonra hesaptan çıkış yaptım.Tekrar hesabıma 15 saat sonra girdiğimde hesap askıya alımış diyor.(Aklınızda bir şüphe kalmasın diye küfür veya farklı bir şey asla yapmıyorum.Zaten direkt sohbet kapalı oynuyorum./ Yasuo exp felanda kullanmadım) Hesap gitsin problem değilde sizlerden ban yiyen oldumu onu merak ettiğim için bu konuyu açtım.Şuanda bildiğim kadarıyla Sc ud dünden bu günede bir güncelleme gelmedi
1674835488601.png

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ben ban yemedim yakın zamanda da oynadım

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
benim 1 aydır kullandığım hesabım ban yemedi scsiz maçım yok ama hesabım euw da

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben ban yedim dün akşam ben de botla kasılmış almıştım

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam yazınızda demişsiniz botla kasılan hesaplara bir tur ban atılar oyüzdendir yoksa script ud sıkıntısız oynabilirsiniz
iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hesaplarınızın levelleri kaç botla kasılmış hesap mı ? siteden aldıysanız %90 bottur

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynı sorun dün aldığım iki şirinde de oldu. Senaryodan kaynaklandığını düşünmüştüm ama aslında sorun, hesaplarda kullanılan bir şey tarafından hesapların ele geçirilmesiydi. Seninki smurf olsaydı, aynı şey olabilirdi.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam yazınızda demişsiniz botla kasılan hesaplara bir tur ban atılar oyüzdendir yoksa script ud sıkıntısız oynabilirsiniz
iyi forumlar
evet öyle dedim ama 1.5 aydır hesap ban yemiyor dün attığım maçlardan sonra ban yemesi beni şarşırttı bir tık

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
evet öyle dedim ama 1.5 aydır hesap ban yemiyor dün attığım maçlardan sonra ban yemesi beni şarşırttı bir tık
yeni geldi bu hacklenme olayından sonra galiba sitede bi kaç konu daha açılmış moderetörlerimizin birisinin yazısında gördüm bende

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ben euw'da oynuyorum hala giriş sağlıyorum ban yemedim.

ne yazsam bilemedim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
trde oynuyorum 3 gündür 10'dan fazla maç attım scsiz girmediğim maç yok ban yemedim

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yasuo exp her şeyi kullandım hesabım ban yemedi botted hesaptan yemiş scyle alakası yok

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
genelde botted acc olduğu için ban yiyor scden değil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu hesabı 1.5 ay önce trde hesabım olmadığı için almıştım ara ara dereceli arkaşımla maç giriyordum(Sc ile) hesap %90 ihtimalle botla kasılmış ama 1.5 aydır ban yemeyen hesap dün attığım 4 maçtan sonra hesaptan çıkış yaptım.Tekrar hesabıma 15 saat sonra girdiğimde hesap askıya alımış diyor.(Aklınızda bir şüphe kalmasın diye küfür veya farklı bir şey asla yapmıyorum.Zaten direkt sohbet kapalı oynuyorum./ Yasuo exp felanda kullanmadım) Hesap gitsin problem değilde sizlerden ban yiyen oldumu onu merak ettiğim için bu konuyu açtım.Şuanda bildiğim kadarıyla Sc ud dünden bu günede bir güncelleme gelmediEkli dosyayı görüntüle 84371
yediğin ban botla kasılmış hesaplardan kaynaklıdır hepsi uçmaya başladı kankam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu hesabı 1.5 ay önce trde hesabım olmadığı için almıştım ara ara dereceli arkaşımla maç giriyordum(Sc ile) hesap %90 ihtimalle botla kasılmış ama 1.5 aydır ban yemeyen hesap dün attığım 4 maçtan sonra hesaptan çıkış yaptım.Tekrar hesabıma 15 saat sonra girdiğimde hesap askıya alımış diyor.(Aklınızda bir şüphe kalmasın diye küfür veya farklı bir şey asla yapmıyorum.Zaten direkt sohbet kapalı oynuyorum./ Yasuo exp felanda kullanmadım) Hesap gitsin problem değilde sizlerden ban yiyen oldumu onu merak ettiğim için bu konuyu açtım.Şuanda bildiğim kadarıyla Sc ud dünden bu günede bir güncelleme gelmediEkli dosyayı görüntüle 84371
lpreborn mu kullanıyordun wsreborn mu yardımcı moderatör yazmış booted hesaplar sadece ban yiyor diye ama sanırım lpreborn artık undetected değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bot hesap satın aldığındna ötürü muhtemelen banlanmış olabilirsin

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bot hesapdan dolayı hocam scden felan degil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...