LoL hesabının değeri ve nerede satılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben zamanında hesap kasıp satarken gamermarkt'ı kullanıyordum. Orada hemen hemen ortalam bir değer de gösteriyor sana.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selam, LoL TR sunucusunda uzun süredir oynadıktan sonra bugün pes etmeye karar verdim, plat 3 oldum ama daha fazlası gelmiyor.
Bu yüzden de TR sunucusunda ki bu hesabımı satmaya karar verdim, sorularım şunlar.
Aynı şekilde EUW'de Gold 2 bir hesabımda var onu da satmak istiyorum.

1: Hesabımın değeri ne kadardır? Bunu nasıl öğrenebilirim?
2: Hesabımı nerede satabilirim? Daha önce kendi hesabını uzun süre oynadıktan sonra satan biri varsa satışı nereden yaptı?

İyi forumlar.

Diğer hesaplarla kıyaslarsan iyi olur bide serverde etkili oluyor 2. olarak G***satis yada İ***satis dan satabilirsin kural ihlali olmasın diye sansürlü yazdım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İcindeki Kostumler Onemli İnsanlar Suan Kostume Cok onem veriyo mesela 23 level hesapim vardi ebedi cikardim 250 liraya sattim [ucuza]

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hesap değeri ligine ve sahip olduğu kostümlere göre değişkenlik göstermektedir. sahibinden üzerinden satış yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hesabını arkadaşların yönlendirdiği bi siteden sata bilirsin bildiğin gibi asıl önemli olan rank ve sahip olduğuns skin değerleri bunlara göre bi fiyata satabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam, LoL TR sunucusunda uzun süredir oynadıktan sonra bugün pes etmeye karar verdim, plat 3 oldum ama daha fazlası gelmiyor.
Bu yüzden de TR sunucusunda ki bu hesabımı satmaya karar verdim, sorularım şunlar.
Aynı şekilde EUW'de Gold 2 bir hesabımda var onu da satmak istiyorum.

1: Hesabımın değeri ne kadardır? Bunu nasıl öğrenebilirim?
2: Hesabımı nerede satabilirim? Daha önce kendi hesabını uzun süre oynadıktan sonra satan biri varsa satışı nereden yaptı?

İyi forumlar.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gamermarkt'a bakabilirsin. Hesabının değerini de muadil hesapları ile kontrol etmen gerek. İyi şanslar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gamermarkt en güvenlidir hocam. Zamaninda satin aldigim hesap geri alindi. Savciliga gittim ve yardimci oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...