Arkdaşlar script 2-3 günde ban yediriyor bazı arkdaşlar yabancı sitelerden hesap bulduklarını ve bi kontolcü ile kontrol edip çalışanları kullandıklarını söyledi denedim hesaplar hep 1-2 lvl yada hiç çıkmıyor buna benzer 20-30lvl hesap bulabileceğimiz bir yöntem varmı?
Sağlam ve güncel bir combolist edinirsen hesap düşürürsün. Ben çok fazla düşürüyordum hesap fakat kullandığın crackerlara dikkat et trojan yediğim için bıraktım . Dosyaları ve uygulamaları her zaman sanal bilgisayarda aç.
uzun süre eski lazysharp ve windsharp ile oynadım hiç ban yemedim. dün hotfixle bir maç girdim ban yedim . hesap aradım ama hiç bi ste bulamadım hep banlı hesaplar veriyorlar
Veri madenciliği ile elde edilen hesaplar çogu yada internet kafelere atılan trojenlerden çalınan hesaplar bence bulaşmanı önermem zaten nede olsa 3-5 level 6-7k mavi öz yarım saat içinde yapılıyor yeni hesapta
combolistler vb var bunları bazı işlemlerden geçiriyorsun ve sonucunda böyle 50 60 100 1000 tane ***** hesap düşüyor bazıları 180 level bazıları 10 level falan internette araştır daha ayrıntılı bi şekilde anlarsın