Teşekkür ederim hocam ama avrupa bazlı siteler arıyorum konuda belirtmeyi unutmuşum benim hatamBrezilya sitesi, güvenilir, zaten satın aldım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
min withdraw ne kadar ve withdraw seçenekleri nelerdir hocam bi bilgin var mı ?
G2A sitesinde yapabilirsinArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yabancı site arıyorum. euw eune serverlarındaki smurf hesapları satabileceğim withdraw konusunda zorluk çıkarmayacak site arıyorum. playerauctions ve eloboost24 sitelerinde yapıyordum şimdiye kadar işlemleri fakat hem komisyon oranları çok yüksek hem de withdraw için minimum tutarları çok yüksek. Şimdiden teşekkür ederim
gamermarkt var ben kendim hesap aldım hala daha kullanıyorum öneririmArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yabancı site arıyorum. euw eune serverlarındaki smurf hesapları satabileceğim withdraw konusunda zorluk çıkarmayacak site arıyorum. playerauctions ve eloboost24 sitelerinde yapıyordum şimdiye kadar işlemleri fakat hem komisyon oranları çok yüksek hem de withdraw için minimum tutarları çok yüksek. Şimdiden teşekkür ederim
elrado hocam bende şuan orda satıyorumArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yabancı site arıyorum. euw eune serverlarındaki smurf hesapları satabileceğim withdraw konusunda zorluk çıkarmayacak site arıyorum. playerauctions ve eloboost24 sitelerinde yapıyordum şimdiye kadar işlemleri fakat hem komisyon oranları çok yüksek hem de withdraw için minimum tutarları çok yüksek. Şimdiden teşekkür ederim
vatangame der susarım
yorum kasmak için boş yere spam yapmanıza gerek yok arkadaşlar. Okuma yazmanız mı yok diyicem ama gayet güzel yazı yazabiliyorsunuz. Yabancı site diye bas bas bağırdım konuda.gamermarkt var ben kendim hesap aldım hala daha kullanıyorum öneririm
Kayıt oldum satmak için işlan oluşturmaya çalıştım ve hesabımı kalıcı olarak askıya aldılar canlı destek de kesinlikle cevap vermiyor bana ne oldugunu anlayamadımelrado hocam bende şuan orda satıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?