Üye
Adli bilişim şirketinde çalışıyoruz, bizim kendi spooferımız var, o geçti elime geçenlerde. Şİmdi bu sc işine girmeyi düşünüyorum, evade istemiyorum last hit istemiyorum, oto kombo atsın yeter yone oynayacağım, en mantıklı ne yapmayı önerirsin?spoofer bulman lazım bulamazsan 4 ay boyunca hiç girme hwid banın 4 ay sonra biter. bir de kardeşim deli misin divane misin toir alacağına paranı katlayıp yeseydin
sadece oto kombo atacak bir yazılım yok. sc alacaksın onun da en ucuzunun aylığı 100 dolar ücretsiz sc yokAdli bilişim şirketinde çalışıyoruz, bizim kendi spooferımız var, o geçti elime geçenlerde. Şİmdi bu sc işine girmeyi düşünüyorum, evade istemiyorum last hit istemiyorum, oto kombo atsın yeter yone oynayacağım, en mantıklı ne yapmayı önerirsin?
Evade kapatıp oynarsın, last hit kullanmazsın olur biter ama madem script kullanmayı düşünüyorsun bunları kapatmana ya da kullanmamana da gerek yok bence. Her türlü inject ediyorsun hileyi oyuna. Bahsettiğin özellikleri kullanmıyorsun diye yasaklanma riskin azalmıyor.Adli bilişim şirketinde çalışıyoruz, bizim kendi spooferımız var, o geçti elime geçenlerde. Şİmdi bu sc işine girmeyi düşünüyorum, evade istemiyorum last hit istemiyorum, oto kombo atsın yeter yone oynayacağım, en mantıklı ne yapmayı önerirsin?
Toir kullanmayın. Bu yüzden, ban yiyorsunuz.Adli bilişim şirketinde çalışıyoruz, bizim kendi spooferımız var, o geçti elime geçenlerde. Şİmdi bu sc işine girmeyi düşünüyorum, evade istemiyorum last hit istemiyorum, oto kombo atsın yeter yone oynayacağım, en mantıklı ne yapmayı önerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?