LoL Hesapların Hepsinin Ban Yemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar toir script aldım ve kullanmaya basladım ban yiceğimi düşünmüyordum çünkü soft olarak kullanıyordum ama sonuç olarak banlandım hileyle oynamıcam diye karar alıp çar açtım...
Hangi çarı açarsam girersem hileyi açmasam bile hesaplarım banlanıyor internetten hesap aldım oda banlandı nababilirim hwid yok diye biliyordum lolde böyle birşey var mı nasıl durdurucam banlanmayı lutfen yardımcı olun....

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
cihazı formatlamak en iyi çözüm hilenin dosya uzantılarını sil ama 1. yol kesin bir yoldur

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
format atmak gerekiyor hwid ban direkt hiç girdirtmiyor

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
spoofer bulman lazım bulamazsan 4 ay boyunca hiç girme hwid banın 4 ay sonra biter. bir de kardeşim deli misin divane misin toir alacağına paranı katlayıp yeseydin

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spoofer bulman lazım bulamazsan 4 ay boyunca hiç girme hwid banın 4 ay sonra biter. bir de kardeşim deli misin divane misin toir alacağına paranı katlayıp yeseydin
Adli bilişim şirketinde çalışıyoruz, bizim kendi spooferımız var, o geçti elime geçenlerde. Şİmdi bu sc işine girmeyi düşünüyorum, evade istemiyorum last hit istemiyorum, oto kombo atsın yeter yone oynayacağım, en mantıklı ne yapmayı önerirsin?

Üye
1 HİZMET YILI
aynı problemi bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamadım bi türlü

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Adli bilişim şirketinde çalışıyoruz, bizim kendi spooferımız var, o geçti elime geçenlerde. Şİmdi bu sc işine girmeyi düşünüyorum, evade istemiyorum last hit istemiyorum, oto kombo atsın yeter yone oynayacağım, en mantıklı ne yapmayı önerirsin?
sadece oto kombo atacak bir yazılım yok. sc alacaksın onun da en ucuzunun aylığı 100 dolar ücretsiz sc yok

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
HWID yasağı almışsın, spoofer kullanman gerekiyor.

Evade kapatıp oynarsın, last hit kullanmazsın olur biter ama madem script kullanmayı düşünüyorsun bunları kapatmana ya da kullanmamana da gerek yok bence. Her türlü inject ediyorsun hileyi oyuna. Bahsettiğin özellikleri kullanmıyorsun diye yasaklanma riskin azalmıyor.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullanıcı ıd sifreyi yazdıktan sonra bu sekilde kalıyor arkadaslar çözümü bilen varmı 3 defa silip yükledim olmadı format attım pcye olmadı bilen yardımcı olabilirmi arkadaslar

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Toir kullanmayın. Bu yüzden, ban yiyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum ne kadar safe oynarsan oyna oyun algılıyo ban wave geldiği zaman otomatik yiyorsun Hwıd konuusuna gelince format şart

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Flaglenmişsin format atıp dene aynı sorun devam ederse spoofer kullanmak gerekiyor

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aşırı pahalı bir hile kullansan bile lol her zaman bir yolunu ban atıyor. Ban yememe ihtimalin çok düşük. O yüzden lolde hile açmaktan kaçın knk

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
spoofer kullan burdaki birde modem ip anakart ip disk ip değiştiremn lazım bide toir kullanmayın

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lol e vanguard geldı ya kanka hwıd yemışsındır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ya cihazına ya da ipne ban atmışlardır script falan kullandıysan direkt banlayabiliyolar öyle muhtemel yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...