Cin Padişahı
Süper Üye
kral pahalı değil aslında biz unranked hesabı 20 tl ye alıyoruz adamlar 3 dolara satıyr kura baktığımız zaman 3 dolar 41 tl yapıyor ama yaşam kalite standartlarına baktığımız zaman adam 3 paraya aldığı şeyi biz 20 paraya alıyoruz o da ayrı bir konukankam bi de yabancılar satıyor 3usd yazıyorlar bize yine pahalıya geliyor
ban yeme riski var ama.20 tl gibi miktarla bot hesaplar satın alabileceğiniz siteler var 30 seviye içinde 40k öz oluyor diye biliyorum kutular felan kapalı oluyor kendiniz açıyorsunuz
hocam ultra uye h.o 10 tl cokmu bi 70 80 k lık mavioz random belki 30 level bile gelir var satış yerlerihocam cok ucuz dedigin min 10 tl
eyw hocam da 2-3 yıl önce çoktu behocam ultra uye h.o 10 tl cokmu bi 70 80 k lık mavioz random belki 30 level bile gelir var satış yerleri
Nerde bana da lazım30 liraya 30 levl hesaplar satılıyor
Sitelerin ismine bi bakim ben alirim belki20 tl gibi miktarla bot hesaplar satın alabileceğiniz siteler var 30 seviye içinde 40k öz oluyor diye biliyorum kutular felan kapalı oluyor kendiniz açıyorsunuz
sitede botlar var onları deneyebilirsinMerhabalar arkadaşlar eskiden ( 3 4 yıl ) bazı sitelerden free hesaplar accountlar alıp ( id şifre ) random accountlar ile oyunlara girebiliyorduk şimdi bi göz atim nolmuş diye hiç birisini bulamadım güncel piyasayı takip eden var mı ne oldu herkes dolar yükselince parayla satmaya mı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?