Fazla kusursuz
Onaylı Üye
bu bilgilendirme için teşekkür ederim .YouTube da Dora statera Özsoy var bakabilirsin
tamamdır teşekkür ederim.the official youtube od lol
ohaaa bu çok iyiymiş buna benzer başka var mıLeague Of Legends evrenini buaradan keşfedebilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ne demek kardeşimbu bilgilendirme için teşekkür ederim .
tamamdır teşekkür ederim.
kanka youtubede kv jagnetor diye bir kanal var onada bakabilirsinSelam pıtırcıklar, League of Legends oyunu hakkında hikayeler olsun gelişimler olsun bunları takip edebileceğimiz internet siteleri veya YouTube'da kanal önerisi vesaire var mıdır?
Sadece dora dan edebilirsin çok güzel ve doğru anlatıyor çizgiroman gibi riot da çalıştığı için sadece o yapıyor jhinin hikayesi en güzeli ondan başla istersenSelam pıtırcıklar, League of Legends oyunu hakkında hikayeler olsun gelişimler olsun bunları takip edebileceğimiz internet siteleri veya YouTube'da kanal önerisi vesaire var mıdır?
çizgi romanlar nerede satılıyor ?Youtube da dora özsoy var ordan ve lol ün kendi internet sitesinden bakabilirsin orda var bir çok hikaye zed ve ashe in çizgi romanlarıda var onları da okuyabilirsin.
satılmıyor lol'ün kendi sitesinde var Zed çizgi roman yada ashe çizgi roman diye aratarak bulabilirsin.çizgi romanlar nerede satılıyor ?
dostum merak ettim baktım faydalıymış.kanka youtubede kv jagnetor diye bir kanal var onada bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?