Çözüldü lol hile açıyorum hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
siteden açıyorum hileyi ve önüme windsharp addons diye bir hata geliyor uygulamada işlenmemiş özel durum oluştu. gibi bişr şey yazıyor en alttada nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı yazıyor devam yada çıkışa basma seçeneği var çıkışa basarsam kapanıyor zaten hile devama basınca da windsharp addons penceresi açılıyor ama bom boş hilede aktif oluyor shift menüsü felan geliyor ama oyun içi hile bozuk oluyor boşluğa basınca rakibe sadece düz atak yapıyor yetenekleri atmıyor evade de aktif değil o seçenekde yok yeteneklere kafa atıyor hero yardımcı olabilicek varsa çok güzel olur

Mͫuͧhͪaͣmͫmͫeͤtͭ
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende de hata oluştu ama pc formatladım şimdi yeniden deneyecegim duruma göre ins bende bu sefer hata vermez...Virus programlarının kapalı oldugundan emın ol

Üye
5 HİZMET YILI
kanka lol de hile acarsan ban yeme oranın cok yuksekk

kanka 12 tane hesabım banlandı ban yemekten çekiniyor olsam zaten kulanmam millet cayır cayır kullanıyor kullanmayan feedliyor feedlemeyen afk kalıyor artık gına geldi mis gibi zevk almak için oynuyorum beceremediğim adc üst düzel kitelerini sc yapıyor ve kendimi kandırıyorum ben kiteliyormuşum gibi buda beni mutlu ediyor kral ben mutlu olduktan sonra ne önemi var ha ban yemişim ha yememişim yıllarca tilt oldum takımımla karşı takımla artık sadece zevk için oynanır bu oyun sc yoksa artık oyuna girmiyorum bile yeteneksizsin diyecek olursada kral otp birisiyim dia 2 ye kadar çıkabildim dahada üstünü göremedim dia 2 -4 arası bir oyuncuyum yetenekli olduğumu iddaa etmiyorum zevk almaya bakıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bende yeni deniceğim umarım hata vermez cünkü çok istiyorum hile yapmayı herkeste ölemi acaba ?

KING
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bilgisayarınızı güncellemenizi ve anti virüs güvenlik duvarını devre dışı bırakmanızı öneririz

Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarınızı güncellemenizi ve anti virüs güvenlik duvarını devre dışı bırakmanızı öneririz
güvenlik duvarım ve virüs programım herşeyiyle komple devre dışı güncellememde yok şuan herşeyim güncel bu hata 2 gündür oluyor 2 gün önce güncelleme yaptım ondan sonra sabah girdiğimde böyle oldu birde güncellemeyi kaldırıp deneyeceğim şimdi bakalım inşallah olur aklıma başka bir şey gelmedi ama şuan sc aktif değilmi kullanabiliyormusunuz şuan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...