Adam skillshot çarı yerine master yi almışDaha detaylı anlatır mısın hiçbir şey anlamadım söylediğin şeyden
Daha detaylı anlatır mısın hiçbir şey anlamadım söylediğin şeyden
knk configi kurdum master li alıyorum yeni başladım saten hani otomaık q w e r falan basması gerekmezmı adamın yanına gıdınce falan hileden hiçbir sey anlamadımDaha detaylı anlatır mısın hiçbir şey anlamadım söylediğin şeyden
knk yeni başladım ne kullanayım bilmiyorum ki yakın dan vuran karakterleri sevdıgım için onu seçtimAdam skillshot çarı yerine master yi almışmaster yi ile anca dodge atılacağını bilse hile bile açmaz boşuna anlatmasını bekleme
tuslari varknk configi kurdum master li alıyorum yeni başladım saten hani otomaık q w e r falan basması gerekmezmı adamın yanına gıdınce falan hileden hiçbir sey anlamadım
açıp açmadığın özelliklere göre değişir space basılı tutmayı denedin mi adamı görünce?knk configi kurdum master li alıyorum yeni başladım saten hani otomaık q w e r falan basması gerekmezmı adamın yanına gıdınce falan hileden hiçbir sey anlamadım
çok yardımın dokundu saol knkaraplar daha güzel türkce kullanıyor.
senin gonderdiğin config kullanıyorum galıba, başka bir forumda önermişsin bende senin paylaştığın configi kurdumŞimdi normal de atıyor ama kimin config'ini kurdun
Bizim config'te q ayarı açık olması lazım bastığında da atıyor zaten nasıl bir problem var güncel olaraksenin gonderdiğin config kullanıyorum galıba, başka bir forumda önermişsin bende senin paylaştığın configi kurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?