Sıkılmadınız mı şu LoL de HWID ban yemiisin demekten kanka? En son aralıkta böyle muhabbetler dönüyordu 3 5 akıllı kardeşimizin canı sıkıldı ve LoL de HWID ban yediklerini söylediler, hayatında LoL'de ban bile yememiş yaşı ufak kardeşlerimiz de yalanlarıyla destekleyerek millete korku salmaya başladı. Şunu anlamanızda fayda var League of Legends'e HWID ban yok eğer gelirse Riot Games hile kullananları banlamak yerine korkutmak için bunu kesinlikle oyunculara duyuracaktır o kadar ücretli script kullandım 500 tane hesapta birçoğu ban yedi ama hiç HWID ban yemedim LoL de HWID ban yok yokkkkkkk yok yokkkkkkkkkkkkkk anlayın artık yokkkkkkkkkkk.muhtemelen hwid ban yemişsin yani hangi hesaba girersen gir ban yiceksin kaldırılışına bir bak derim
HWID ban sistemine gerek yok zaten çar ban yiyince adam hayattan ban yiyor bütün emek çöp oluyor.Sıkılmadınız mı şu LoL de HWID ban yemiisin demekten kanka? En son aralıkta böyle muhabbetler dönüyordu 3 5 akıllı kardeşimizin canı sıkıldı ve LoL de HWID ban yediklerini söylediler, hayatında LoL'de ban bile yememiş yaşı ufak kardeşlerimiz de yalanlarıyla destekleyerek millete korku salmaya başladı. Şunu anlamanızda fayda var League of Legends'e HWID ban yok eğer gelirse Riot Games hile kullananları banlamak yerine korkutmak için bunu kesinlikle oyunculara duyuracaktır o kadar ücretli script kullandım 500 tane hesapta birçoğu ban yedi ama hiç HWID ban yemedim LoL de HWID ban yok yokkkkkkk yok yokkkkkkkkkkkkkk anlayın artık yokkkkkkkkkkk.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Fake hesap aç orada dene yemezsen diğerinde yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?