LoL hile ve script arasındaki fark nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben lise yıllarında oynardım bu oyunu. Şu sıralar vaktim var, o yüzden kafa dağıtmak için girmek istiyorum. Zaten bir hayli oldu oynamayalı. Şimdi forumda görüyorum, hem hilesi var hem de script diye tabir ettiğiniz bir şey var. Script ile hileyi bana tanımlayabilir misiniz? Daha sonra bunların arasındaki farkı soracağım size. Oyunu şu an indiriyorum, bunu yaparken önden script ve normal hilenin olayını anlayıp aralarında ki farkı öğrenmek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
otomatik skill atıp otomatik bir şekilde kusursuz dodge atabiliyor kısaca

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kankam öncelikle kafa dağıtmak icin girmek istiyorsan script bire bir cözüm yoludur sana keyif aldırıyor iki tuşa basıp nasıl zevk alıyorsun diyenler oluyor elbette ama onu oynayanlar çok iyi bilir tavsiyemdir ilkte zorlanacaksın zaman zaman cözeceksin

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kankam öncelikle kafa dağıtmak icin girmek istiyorsan script bire bir cözüm yoludur sana keyif aldırıyor iki tuşa basıp nasıl zevk alıyorsun diyenler oluyor elbette ama onu oynayanlar çok iyi bilir tavsiyemdir ilkte zorlanacaksın zaman zaman cözeceksin

Yasin kardeşim, ben bunlar nedir diye soruyorum. Bana ne olduğunu anlatmalısın. Tamam, tavsiyene uyarım. Onu kullanırım ama ne bu? Daha önce LoL'de hile falan kullanmadım, o yüzden bu ikisi nedir ve aralarındaki fark ne diye soruyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yasin kardeşim, ben bunlar nedir diye soruyorum. Bana ne olduğunu anlatmalısın. Tamam, tavsiyene uyarım. Onu kullanırım ama ne bu? Daha önce LoL'de hile falan kullanmadım, o yüzden bu ikisi nedir ve aralarındaki fark ne diye soruyorum.

Script oyun da tek bir tuşla space ile kombo yapan bir yazılımdır sen bu "space " tuşa basınca otomatik olarak örnek veriyorum "Ezreal" oynuyorsun varsayım olarak W Q e r tuşlarını otomatik olarak kullanır o anki pozisyona göre ve skil kacırmaz skil kacırabilir ama nadirdir "k" tuşu evade acar evade ne diye sorarsan dodge atmana yarrayan skillerden sıyrılmana denir örnek stun normal skil bunları kendin ayarlıya biliyorsun örnek evade sadece ben de stun atanlarda dodgelesin diğer skillerin yesin diye "C" tuşu son vuruş atıp karsı adamı dürter "v" tuşu farm harastır hızlı hızlı lane puşlar "X" tuşu farma son vuruş atar böyle böyle özelikleri vardır scripte her Hero'nun scripti vardı ama Memory hackersin scriptin de sayılı Hero'lar da vardır umarım yararlı bir bilgi olmuştur senin için ^^

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Script oyun da tek bir tuşla space ile kombo yapan bir yazılımdır sen bu "space " tuşa basınca otomatik olarak örnek veriyorum "Ezreal" oynuyorsun varsayım olarak W Q e r tuşlarını otomatik olarak kullanır o anki pozisyona göre ve skil kacırmaz skil kacırabilir ama nadirdir "k" tuşu evade acar evade ne diye sorarsan dodge atmana yarrayan skillerden sıyrılmana denir örnek stun normal skil bunları kendin ayarlıya biliyorsun örnek evade sadece ben de stun atanlarda dodgelesin diğer skillerin yesin diye "C" tuşu son vuruş atıp karsı adamı dürter "v" tuşu farm harastır hızlı hızlı lane puşlar "X" tuşu farma son vuruş atar böyle böyle özelikleri vardır scripte her Hero'nun scripti vardı ama Memory hackersin scriptin de sayılı Hero'lar da vardır umarım yararlı bir bilgi olmuştur senin için ^^

Anladım mevzuyu, peki hile ile bunun arasındaki fark nedir. Hilede yanlış anlamadıysam bi alan var karakterin etrafında, kendisi kombo yapabiliyor. Karşılaştırabilir misin? birde hangisini kullanmak mantıklı, ban konusunu ele alırsak. Yani ben zaten çokta abartmak istemiyorum mevzuyu, belli ki oynamadığım süre içerisinde her bi haltı çıkmış bu oyunun.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Anladım mevzuyu, peki hile ile bunun arasındaki fark nedir. Hilede yanlış anlamadıysam bi alan var karakterin etrafında, kendisi kombo yapabiliyor. Karşılaştırabilir misin? birde hangisini kullanmak mantıklı, ban konusunu ele alırsak. Yani ben zaten çokta abartmak istemiyorum mevzuyu, belli ki oynamadığım süre içerisinde her bi haltı çıkmış bu oyunun.
script zaten bir hiledir script kare içersin de sana atılan bütün skilleri dodgeleye bilir ama iki skil arasın da kalırsan ve evade son seviye açık ise dodgelemek zorunda kalacağı için çarın titremeye girecek böylelikle script olduğun anlaşılacak ama dodgeyi onlydangerous alırsan script legit bir şekilde dodge atacaktır sadece tehlikeli anlar da dodge atacaktık script senin o an ölebileceğin var sayarak dodge atacaktır ama yok ban yemek istemiyorum ban yeme sürem uzun olsun diyorsan evade kapatıp oynayabilirsin dodgede ansız dodgeler attığı için örnek vermek gerekirse görmediğin çalıdan bc hooku gibi ansız dodge atarsın ve bu çok göze batar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile dediğimiz şey script zaten adı bu yani script hilesi otomatik dodge ve skillshot eğlendirir kafa dağıttırır

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
-Kod satirlarindan oluşan dizeye script denir.

Ama bu oyun oynarken falan gördüğümüz script tabiri kısaca hile anlamına gelir.

Bir oyunun scripitini yapmak zordur ama kullanmasi cok kolaydir oyun içinde kullandığın script senin yapacağın her isi kendi hallediyor, mesela hangi oyunda hangi oyunda kullanacaginiz farklılık gösterebilir ama scripitin popüler olduğu League of Legends de maç içerisinde senin basman gereken skilleri veya karşı taraftan gelen sana hasar vuracak seni öldürecek şeyleri kendi kendine kurtarmasidir.

--------------------------------------------------------------

-Hile ise direkt hile yani oyunun sınırlarını kaldırma kendini ölümsüz yapma uçma kaçma gibi şeyleri yaptıran şeye hile deniyoe ama script gibi otomatik sana karşıdan gelen seylere tehlikelere karşı müdahale etmez.

Bildiğim kadariyla yazdım yanlışım varsa düzeltin yanlış bilgi vermeyelim insanlara.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ama tabi sen uzun süredir girmeyen birisi olarak tonlarça şey çıktı ve hile diye varsayıldı unutma ki hile scriptir aynı şekil bot hiledir level kasma botu gibi vb vb exploitleri cıktı scriptlerin artık örnek bu exploit ne diye sorarsan sionun r atarken istediği tarafa anlık olarak dönmesi ama artık o fixlendi diye biliyorum o yüzden q skilini istediği yere cevirebiliyor kalistanın düz atakta belli bir saldırı hızına gelince ışınlanarak vurması gibi

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Script ve hile neredeyse aynı şeyler ama hile daha çok genel adı gibi, mesela skin hilesi de bir hiledir ama Sc'nin farkı mekanik yönünden otomatik kombo, farm vb yapmasıdır.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
-Kod satirlarindan oluşan dizeye script denir.

Ama bu oyun oynarken falan gördüğümüz script tabiri kısaca hile anlamına gelir.

Bir oyunun scripitini yapmak zordur ama kullanmasi cok kolaydir oyun içinde kullandığın script senin yapacağın her isi kendi hallediyor, mesela hangi oyunda hangi oyunda kullanacaginiz farklılık gösterebilir ama scripitin popüler olduğu League of Legends de maç içerisinde senin basman gereken skilleri veya karşı taraftan gelen sana hasar vuracak seni öldürecek şeyleri kendi kendine kurtarmasidir.

--------------------------------------------------------------

-Hile ise direkt hile yani oyunun sınırlarını kaldırma kendini ölümsüz yapma uçma kaçma gibi şeyleri yaptıran şeye hile deniyoe ama script gibi otomatik sana karşıdan gelen seylere tehlikelere karşı müdahale etmez.

Bildiğim kadariyla yazdım yanlışım varsa düzeltin yanlış bilgi vermeyelim insanlara.

Kardeşim güzel açıklamışsın ama ben genel anlamda zaten script ile hilenin ne olduğunu biliyorum. Daha çok FPS oyunlarında hile kullandım ve lol'de hiç kullanmadım. Dolayısıyla mantığı ne, nasıl çalışıyorlar diye merak ettim. Mesela lol hilesinin altında LPReborn Script yazıyor, siz buna direk script diyorsunuz heralde. Ben bu ikisi arasında ki fark ne diye sorunca da kafada karışıklık oldu muhtemelen. Konuyu anladım gibi, açıklamalar için teşekkürler. Şu oyun bi insinde, merak ediyorum zaten.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile ile oyunda rakibin doğuşunu sihirdar büyüsünü yetenek süresini haritanın en son neresinde gözüktüğünün vs bilgisini görebiliyorsun. Otomatik oynuyor oyundaki karakteri hile script hile adıdır zaten. ayrıca bir şey değil.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeşim güzel açıklamışsın ama ben genel anlamda zaten script ile hilenin ne olduğunu biliyorum. Daha çok FPS oyunlarında hile kullandım ve lol'de hiç kullanmadım. Dolayısıyla mantığı ne, nasıl çalışıyorlar diye merak ettim. Mesela lol hilesinin altında LPReborn Script yazıyor, siz buna direk script diyorsunuz heralde. Ben bu ikisi arasında ki fark ne diye sorunca da kafada karışıklık oldu muhtemelen. Konuyu anladım gibi, açıklamalar için teşekkürler. Şu oyun bi insinde, merak ediyorum zaten.

LoL FPS oyununa göre daha farklı bir tarzda oldugu icin script kullandıgında karsıdan gelen hamleye mudahale edebiliyor seni kurtarıyor sen sadece bir tuşa basıyosun geriye yaslanıyosun istersen kapatabilirsin kendin oynarsın skillshot gelince tusa basarsın kendi dodgeler ya da sadece oto shot acarsın sen tıklarsın karakter kendi vurur.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben lise yıllarında oynardım bu oyunu. Şu sıralar vaktim var, o yüzden kafa dağıtmak için girmek istiyorum. Zaten bir hayli oldu oynamayalı. Şimdi forumda görüyorum, hem hilesi var hem de script diye tabir ettiğiniz bir şey var. Script ile hileyi bana tanımlayabilir misiniz? Daha sonra bunların arasındaki farkı soracağım size. Oyunu şu an indiriyorum, bunu yaparken önden script ve normal hilenin olayını anlayıp aralarında ki farkı öğrenmek istiyorum.
League Of Legends Script - LOL Script - FREE Script
videolu detaylı anlatım mevcut
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-league-of-legends-script-2022-only-riot-servers.224127/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...