Süleyman Çakır
Onaylı Üye
kesin bilgi mi?Dostum maks 78 saate güncellenecek . 60 saatini doldurduysa 18 saat kalmış demektir . Bugün gelmezse yarın güncellenir .
Burada herkes nasıl beceriyor bilmiyorum ama herkes sakin1 haftadır bu sitede onaylı üye olmaya çalışıyorum ve oldum ama lol hile 24 saat dedikleri halde aktif olmadı elimden geldiğince reklamlaraa basarak destek de vermeye çalışıyorum elinizi çabuk tutun herkes sizi bekliyor yetkililer bir açıklama yapsın 24 saat dediniz 60 saat oldu !!!!!!! ( Bekleyenler Ses Verin Sesimizi Duyuralım )
hayır deyilkesin bilgi mi?
78 saat demişim düzelttim 72 olacak 60 saatini tamamladıysa 12 saat kalıyor geriye . Konuya yazan yetkili maks 72 saat demişti kesin bilgi . Ama ben bu akşam geleceğine inanıyorum .kesin bilgi mi?
Kusura bakma kardeşim ama burada bizden belli şeyler isteniyor ve yerine getiriyoruz biz bunları yerine getiriyorsak yetkililerde belli açıklama yapmak zorunda . ( + açıklama yapıldıysa bunu herkesin görebileceği şekilde yapmalılar hile üzerideki yazıyı da değiştirmeliler) ek olarak bu siteden onlar para kazanıyorlar bizim vakdimiz sayesinde ayriyetten bu görüş ve öneri postu benim görüşlerim bu şekilde kimseye emir vermiyorum saygılarevet planlanmış saati aşmış olabilirler ancak bu şuanki üslubunu haklı yapmaz bence daha dikkatli olmalısın okuyunca sanki emir veriyormuş hissi uyandırıyorsun.
kardes sen böyle konular acmaya devam edersen ceza yersin az sabred voliye revork geldi hileyi ***** yapmak kolay bir iş deil1 haftadır bu sitede onaylı üye olmaya çalışıyorum ve oldum ama lol hile 24 saat dedikleri halde aktif olmadı elimden geldiğince reklamlaraa basarak destek de vermeye çalışıyorum elinizi çabuk tutun herkes sizi bekliyor yetkililer bir açıklama yapsın 24 saat dediniz 60 saat oldu !!!!!!! ( Bekleyenler Ses Verin Sesimizi Duyuralım )
canım hile yapmak istiyor ?loldede hile yapmasın ya
amacınız ve niyetiniz iyi olablilir ancak yazıya doğru aktarılmamış olabilir benimki nacizane bir uyarı emek ve vakit harcayıp onaylı üye olmuşsunuz yazdıklarınız yanlış anlaşılıp ceza yemenize hiç gerek yok saygılarımla hayırlı akşamlar.Kusura bakma kardeşim ama burada bizden belli şeyler isteniyor ve yerine getiriyoruz biz bunları yerine getiriyorsak yetkililerde belli açıklama yapmak zorunda . ( + açıklama yapıldıysa bunu herkesin görebileceği şekilde yapmalılar hile üzerideki yazıyı da değiştirmeliler) ek olarak bu siteden onlar para kazanıyorlar bizim vakdimiz sayesinde ayriyetten bu görüş ve öneri postu benim görüşlerim bu şekilde kimseye emir vermiyorum saygılar
Olaya yanlış açıdan bakıyorsun. Onlar işlerini düzgün yaptıkları için sen buradasın. Adamlar buradaki insanlara dosyaları ücretsiz sunabilmek için uğraşıyorlar, emek veriyorlar. 100 doları ver hilenin orjinalini al o zaman dostum beklemek yerine. Kullandığın üslup hoş değil.Kusura bakma kardeşim ama burada bizden belli şeyler isteniyor ve yerine getiriyoruz biz bunları yerine getiriyorsak yetkililerde belli açıklama yapmak zorunda . ( + açıklama yapıldıysa bunu herkesin görebileceği şekilde yapmalılar hile üzerideki yazıyı da değiştirmeliler) ek olarak bu siteden onlar para kazanıyorlar bizim vakdimiz sayesinde ayriyetten bu görüş ve öneri postu benim görüşlerim bu şekilde kimseye emir vermiyorum saygılar
Hilenin orjinalini nerede bulabilirim merakımdan sadece yoksa MH cıyızOlaya yanlış açıdan bakıyorsun. Onlar işlerini düzgün yaptıkları için sen buradasın. Adamlar buradaki insanlara dosyaları ücretsiz sunabilmek için uğraşıyorlar, emek veriyorlar. 100 doları ver hilenin orjinalini al o zaman dostum beklemek yerine. Kullandığın üslup hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?