Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim scirpt kullanmadığım zaman dia maçımda biri script açmıştı ve sürekli toxiclik yapmıştı ticket atmıştım video kaydı da attım bir kaç kişi daha raporlayınca arkadaş banlandı yani ticket den kesin diyemem ama çok fazla kişi raporlamışsa olabilir
fakat toxiclikten mi ban yedi sc den mi onu bilemiyorum ama 2 gündür oyuna girmemiş
Raporlardan daha etkili olan şey tickettır çünkü rapor sisteminde otomatik sıra sıra herkesin oyunu inceleniyor fakat ticketta özel muamele gösteriyorlar.
Kanka sistem şöyle 1 kişi tek reportlarsa sıkıntı değil he script kullanman zaten ban sebebi ama report olayı 1 maçta ne kadar çok rapor alıyorsun ona bakılıyor 1 maçta 9 kişiden report yiyorsan kesin ban öyle düşün 1 kişiden yiyorsan çok çok düşük bi ihtimal
Gerekli cevaplar verildiği için konu kilit. Her ticketlenen konu açacak olursa forum çöplüğe döner. Hilenin %100 ban riski olduğu zaten belirtili, nasıl banlandığınızın da bir önemi yok.