back from the grave
Onaylı Üye
Hocam eu west ise eklerim lol ismini ver benim nick şekilli yazamıyom burayaBen scripte o kadar hakim değilim o yüzden hem ranked kasacak hem de bana scripti tam olarak öğretecek takım arkadaşı arıyorum. Normalden de arkadaş olup konuşabiliriz farketmez. Discord: Kegrine#0065 /
Buraya atarsam şimdi reportlarlar, EUW'da da oynuyordum önceden yine şimdi de oynarım. PM'den atayım istersen?Hocam eu west ise eklerim lol ismini ver benim nick şekilli yazamıyom buraya
tr nick bootylover1 platBen scripte o kadar hakim değilim o yüzden hem ranked kasacak hem de bana scripti tam olarak öğretecek takım arkadaşı arıyorum. Normalden de arkadaş olup konuşabiliriz farketmez. Discord: Kegrine#0065 /
daha birini bulmadım, benim hesapta unranked zaten eğer hileye hakimsen kasabiliriztüh gec kaldım bende yeni 30 lvl unranket hesap almıştım hile ile kasıcak eleman lazımdı
tr bronzum girmez herhaldetr nick bootylover1 plat
Arkadaşıma nıckını verecegım dostum ekler senı iyi günlerBen scripte o kadar hakim değilim o yüzden hem ranked kasacak hem de bana scripti tam olarak öğretecek takım arkadaşı arıyorum. Normalden de arkadaş olup konuşabiliriz farketmez. Discord: Kegrine#0065 /
Sadece TR ve RU
Kanka 15 el boyunca chate script kullanıyorum yazmama rağmen ban yemedim ne anlatıyorsun ya?Hile ban yedirtiyor 5 oyunda bir ne rankedından bahsediyorsunuz
abi sen çok yanlış yere gelmişin. buradan U çek, dümdüz yardır antalyadasınlolde hiledemi var
Knk aslında YT da 1-2 tane video izlesen kavrarsın o kadar zor değil ya. Ama sen her şampiyon için özel ayar çekmek istiyorsan onu bilemeyeceğim ben hiç o şekilde yapmadım.bana da lazım ogretcek sen ogrenince bana da ogretirsin
DC varsa DC'den eklersin dostum buraya pek bakamıyorum o kadarakşam girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?