Olur discorddan ekle girelimKanka sınavlardan dolayı pek giremicem 2 hafta günde ortalama 5/6 el atıyorum eğer sana da oky se yaz özelden.
Bu arada haftaya pazara kadar fln hiç giremem neredeyse hem sınav haftam hemde termal macun alıp sürmedim bilgisayar uzun süre açık durduğunda alev atıyor LJGASFKLASFASOlur discorddan ekle girelim
Haftasonu gireceksen sorun yok ya jkqkelşasdBu arada haftaya pazara kadar fln hiç giremem neredeyse hem sınav haftam hemde termal macun alıp sürmedim bilgisayar uzun süre açık durduğunda alev atıyor LJGASFKLASFAS
Tamamdırdiscordan ekledim hocam kontrol edersen
ben 26 levelim 30 olcam uyarsa ekle Minik Kedi LuxMevcut lig gümüş şu an. Scriptle seri seri kasacağımız bir takım arıyorum. Gerek eğlencesine gerek ciddi rankına. Varsa özelden veya discorddan ulaşabilirsiniz.
Discord: rectwa?#0001
Olur discorddan ekleyebilirsinben 26 levelim 30 olcam uyarsa ekle Minik Kedi Lux
Yarın tüm gün aktifim bekliyorum girebilirizYarın girebiliriz. Discord uzerinden iletişime gecicem.
Tabii ekle discordumu girelimDiscord üzerinden yarın oynayabilirmiyiz reis ?
elimde 30 level çar yok varsa yan çarın falan boostlayabilirim seniOlur discorddan ekleyebilirsin
Yan hesabım yok eğer bulursan girebiliriz, can sıkıntısından urfta girebiliriz sıkılıyorum paso dc ekleelimde 30 level çar yok varsa yan çarın falan boostlayabilirim seni
urf olursa okeyimYan hesabım yok eğer bulursan girebiliriz, can sıkıntısından urfta girebiliriz sıkılıyorum paso dc ekle
Sabahlicam muhtemelen boşsan ekle dc girelimurf olursa okeyim
çok isterdim knk da okul var uyku düzenimi düzeltmem lazım uyumazsam iyice beter olacakSabahlicam muhtemelen boşsan ekle dc girelim
Daha sonra gireriz o zaman başarılar kankamçok isterdim knk da okul var uyku düzenimi düzeltmem lazım uyumazsam iyice beter olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?