Seçkin Üye
boyle bir isim yokSyaletexemler Ekliye bilirseniz oynarız kardeşim beraber çok eğleniriz cevabını bekliyorum şmdiden teskürler. <3
Gel girelim kankam DC: Leonard#4665League of legends Girecek Takım Arıyorum
Oyun Nick : P Ø R Ø
Discord İsmim : OguzhanReis#6477
Kanka gel oynayalım da bu isim hangi lol sunucusunda kayıtlı? EUW mi? TR mi?...Syaletexemler Ekliye bilirseniz oynarız kardeşim beraber çok eğleniriz cevabını bekliyorum şmdiden teskürler. <3
MachineGunEren ekleLeague of legends Girecek Takım Arıyorum
Oyun Nick : P Ø R Ø
Discord İsmim : OguzhanReis#6477
2MachineGunEren ekle
Kanka o zaman kasalım ekle beni Leonard#4665bana fark etmiyor aga rank
bende script yok he yanlış anlaşılmasın. ben de scrip kullanan birini arıyorumKanka o zaman kasalım ekle beni Leonard#4665
Kanka tamam sorun yok biz ekibi topluyoruz şuan herkes tanıdık olsun ki daha rahat maçları taşıyalım ekle sen beni discord dan Leonard#4665 bende de şuan yok ama 3-4 güne indireceğim sonra da elmasa kasarız.bende script yok he yanlış anlaşılmasın. ben de scrip kullanan birini arıyorum
yolladım kabul etKanka tamam sorun yok biz ekibi topluyoruz şuan herkes tanıdık olsun ki daha rahat maçları taşıyalım ekle sen beni discord dan Leonard#4665 bende de şuan yok ama 3-4 güne indireceğim sonra da elmasa kasarız.
Kanka kb ya 5 kişi olduk zaten ama adını kaydediyorum boş yer olduğu zaman seni de çağırırız TR sihirdar adım: ClaireMontanayolladım kabul et
yapma be, ekledim ordan da adc lazım olursa çağırır mısın beni deKanka kb ya 5 kişi olduk zaten ama adını kaydediyorum boş yer olduğu zaman seni de çağırırız TR sihirdar adım: ClaireMontana
script var mı sendeN4ft ekleyebilirsen gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?