- Yasaklandı
-
Banlı Üye
nasıl oynadıgına baglı çok belli edersen bir ihtimal
ban yemedim , yedirtmiyor vb. tarzında konuşmayın lütfen yazdığım konuyu okumanızı tavsiye ederimBende oynuyorum şuan ban yemedim birde script açıkken spaceglider'da var tw kog'maw bi tarıyor
Dostum zaten, hile kısmında 1 hafta ile 2 ay arasında belli olduğu yazıyor zeki birisi onları okuyup anlar, fakat konun yararlı olmuş emeğine sağlık tekrardanban yemedim , yedirtmiyor vb. tarzında konuşmayın lütfen yazdığım konuyu okumanızı tavsiye ederim
youtubede geçen gördüm bu hile ban yedirmiyor vb şeyler tilt oldum açıkcası ve burada 3 aydıor yemiyorum falan olaylarıda dönüyor tabiiki yaşlarına veriyorum ama gelicek olan ban wavede hepsinin burada ağlıcagını çok hevesle bekliyorumDostum zaten, hile kısmında 1 hafta ile 2 ay arasında belli olduğu yazıyor zeki birisi onları okuyup anlar, fakat konun yararlı olmuş emeğine sağlık tekrardan
şuanda lol mobil lol ve valoranta yoğunlaşmış bi durumdalarlölün anticheat sistemi çok iyi keşke diğer oyunlarda da olsa
yakında çok ban wawe geliyor@TheScotish haklısın bı tık salıdılar ama koruması hala iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?