Çözüldü LoL hilesi oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LoL'de hileyi açtığımda atıyor. Windows 11 kullanıyorum, Windows 11 kullandığımdan dolayı mı atıyor acaba? Sürümü düşürmeli miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bazı windows sürümlerinde aynı hata mevcud, arka plan uygulamalarını kapatıp antivirüs yazılımları kapatın daha az atar

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
oyundan atan arkadaşlar çerçevesiz modunu kullanır mısınız (directx9 modunda daha stabil çalıştığına inanıyorum) sonuçları bana yazın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar space tuşuna v tuşuna basar basmaz çar oldugu yerde durmaya başladı scripti çalıştıramıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilirmi

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hocam 10 kullan 11 de çalışmıyor 21h2 sürümünde çalışıyor bir tek senin sürümün 22h2 sanırım çalıştıra winver yazıp sürümüne bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bazı windows sürümlerinde aynı hata mevcud, arka plan uygulamalarını kapatıp antivirüs yazılımları kapatın daha az atar
hocam biliyorsanız birşey soracagım, script aktif haldeyken space ve v tuşuna tuşuna bastıgım anda çar otomatik duruyor yani böyle değildi ne yapmam gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam 10 kullan 11 de çalışmıyor 21h2 sürümünde çalışıyor bir tek senin sürümün 22h2 sanırım çalıştıra winver yazıp sürümüne bakabilirsin
benim sürüm windows 10 22h2 bende sıkıntı yok windows sürümüyle pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum
windows 11 hakkında bilgim yok ama.
Post automatically merged:

hocam biliyorsanız birşey soracagım, script aktif haldeyken space ve v tuşuna tuşuna bastıgım anda çar otomatik duruyor yani böyle değildi ne yapmam gerekiyor
ctrl + f ile ping ve fps göstermesini açman lazım sc nin çalışması için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...