Onaylı Üye
LoL'de hileyi açtığımda atıyor. Windows 11 kullanıyorum, Windows 11 kullandığımdan dolayı mı atıyor acaba? Sürümü düşürmeli miyim?
Moderatörün son düzenlenenleri:
hocam biliyorsanız birşey soracagım, script aktif haldeyken space ve v tuşuna tuşuna bastıgım anda çar otomatik duruyor yani böyle değildi ne yapmam gerekiyorbazı windows sürümlerinde aynı hata mevcud, arka plan uygulamalarını kapatıp antivirüs yazılımları kapatın daha az atar
katarina ♥ Blood for NoxusQuando abro o cheat no LoL, ele lança. Estou usando o Windows 11, está travando porque estou usando o Windows 11? Devo fazer downgrade?
Hocam windows 11'de 22H2 büyük ihtimalle sürümünüz bu sürümü desteklemiyor script windows 10'a geçmeniz lazımLoL'de hileyi açtığımda atıyor. Windows 11 kullanıyorum, Windows 11 kullandığımdan dolayı mı atıyor acaba? Sürümü düşürmeli miyim?
benim sürüm windows 10 22h2 bende sıkıntı yok windows sürümüyle pek bir alakası olduğunu düşünmüyorumhocam 10 kullan 11 de çalışmıyor 21h2 sürümünde çalışıyor bir tek senin sürümün 22h2 sanırım çalıştıra winver yazıp sürümüne bakabilirsin
ctrl + f ile ping ve fps göstermesini açman lazım sc nin çalışması için.hocam biliyorsanız birşey soracagım, script aktif haldeyken space ve v tuşuna tuşuna bastıgım anda çar otomatik duruyor yani böyle değildi ne yapmam gerekiyor