Üye
Zor yersin ya kolay kolay yemezsin bilemaçın önemli dakikalarında sc yi acabilirsin veya cok belli etmeyebilirsin
iyi de hackin ne anlamı kalıyor ki kanka o zamandodge kapa gereksiz skillere dodge atmasın
ben daha yeni kullanmaya başladım ne yapabilirim mesela karşının anlamaması içindemek istediğim şey karşının anlamaması. özellikleri kullanıp belli etmiyorsan problem yok. vanguard gelene kadar otoban diye birşey yok zaten
evade her zaman kullanılmamalı. team fightlarda vs. veya çok sıkıştığında, spin atma bazen last hit kullanırken karakter titriyor çok kullanılmaması lazım. birde adam anlasa bile çoğu herif üşeniyor ticket açıp şikayet etmeye. sen herifi kışkırtırsan örnek veriyorum emote spam. chatten dalga geçersin falan bunlar herifi daha sinirlendirir gider ticket açar. bunlara dikkat etmen yeterben daha yeni kullanmaya başladım ne yapabilirim mesela karşının anlamaması için
anladım hocam sağol adc veya midde ne oynamamı önerirsinevade her zaman kullanılmamalı. team fightlarda vs. veya çok sıkıştığında, spin atma bazen last hit kullanırken karakter titriyor çok kullanılmaması lazım. birde adam anlasa bile çoğu herif üşeniyor ticket açıp şikayet etmeye. sen herifi kışkırtırsan örnek veriyorum emote spam. chatten dalga geçersin falan bunlar herifi daha sinirlendirir gider ticket açar. bunlara dikkat etmen yeter
irelia twitch vayne adc main configindeki tier liste bakabilirsinanladım hocam sağol adc veya midde ne oynamamı önerirsin
aynen öyle kanka ben hiç yemedimyıllardır kullanıyorum 2 kez ban yedim onda da sapıtmıştım açıkçası
tamam hocam ben tris denedim baya iyidi onu oynuyom şimdilikirelia twitch vayne adc main configindeki tier liste bakabilirsin
dash ne kanka ben yeni kullanmaya başladım anlatır mısınEvade ve dash ayarlarını kapatırsan oynayıştan ban yeme ihtimalin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?