HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Bu sitenin hilesikanka sen hangı hıleden bahsedıyosun sıtenın hılesınde böyyleb bişey söz kon-usu değil 6 senedir bu platformdayım
Bu ve bunlar gibi saldırılar oluyorkanka sen hangı hıleden bahsedıyosun sıtenın hılesınde böyyleb bişey söz kon-usu değil 6 senedir bu platformdayım
Peki ne yapmamı önerirsin bu konu ile ilgilibu sıtenın hılesınde böyle bişey söz konusu değil
Yani sorunda o zaten ben kimim ki benim hesaplarımı hacklemeye çalışıyorlaryüzede 90 basşka biyerlere girmiştir sorna bu sıteye gırınce bu sıteye yuklenıyor buyuk ıhtımal cunku bu sıtede bu olamaz ayrıca mıllet senın hesabını ne yapsın
format at ne bu sitenin ne de başka sitenin hilesini kullan basitPeki ne yapmamı önerirsin bu konu ile ilgili
Format attığım gibi buradan tekrar lol hilesini yüklicem aynı sorunlar olursa haber ederimformat at ne bu sitenin ne de başka sitenin hilesini kullan basit
memory eskiden loadır kullanmıyordu işler daha kolaydı o zman kullanıyordum cs hilesini sitede 1 tane güvemilir vardı bana göre ama loadır cıktıgından berı yuklemıyorumFormat attığım gibi buradan tekrar lol hilesini yüklicem aynı sorunlar olursa haber ederim
Usb ile yapıcamWindows'dan atma ama direkt biosdan at formatı
Oda olabilir hiç emin değilim şuanda işe gidiyorum akşam 21 de çıkıcam denicem şansımıburdan kaynaklanan bir şey degil dostum farklı bir şey yapmışssındır
Bir de hiçbir şeyi yedekleme.Usb ile yapıcam
Muhtemelen benim pcye başka bir virüs bulaştı oda scyi aktif ettiğim gibi oda çalışıyor defender kapattığım içinbenim hileye başlayalı 1 yılı geçti belki de, şu ana kadar o problemi yaşamadım.
kardeşim sen çok ayrı bi durumdasın pc yi formatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?