Lol hilesini açtığım anda hesaplarımın patlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 yıldır bu sitedeyim daha başıma böyle bir şey gelmedi başka bir şey yapmışsındır

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dostum sitenin hilesinde sorun çıkmaz çünkü memory kendi olmayan onaylı olmayan şeyi kendi sitesine onaylamaz onun yerine kendi onaylı olamyan hileler için başka bi yer açmıştır yani o yüzden sorun senden kaynaklı onaylı olmayan yerlerden 3 part yazılım indirme veya kaçak oyun indirme derim

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
e postanla hesabına girenlere bakmanı öneririm google hesabınızı yönetin diye bişey vardı oralardan kurcala gizliliğe güvenliğe falan

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam 'hanbot never die' şeklinde bir telegram adresi var ordaki script kullanıyorum flag yememe ve yeni hesap açıp 3 gündür kullanmama rağmen şaşırtıcı bir şekilde ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu sitenin hilesi dediğiniz şey bu sitede gördüğünüz herhangi bir hile mi?

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Uzun yıllardır bu sitedeyim ve dediğin şeyin olması imkansız.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kacak sitelerden indirdiysen virus girmistir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1 aydır kullanıyorum herhangi bir çalınma vs. söz konusu değil bu sitede

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bundan dolayı değildir bro sen mail adresinin şifresini her yerdeki şifreleri dğeiştir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sitenin yazılımlarında böyle bir şey söz konusu değil acaba başka bir şeyden mi yediniz stealeri?

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum gectimiz 2 1 ay once aynisi bana oldum elimde kendime ait 100 tane mail var ve hepsini aktif olarak kullaniyorum ve nasil olduysa hepsine saldiri yapildi butun oyun hesaplarima butun kayit oldum seylere roblox hesabima bile pubg mobile hesabimi ben bile bilmiyordum onuda calmislar ea games aklina gele bilicek hersey neden oldunu bilmiyorum hep baska zamanlarda baska yerlerden login olmaya calisiyolar ameirka canada brezilya gibi ama her hafta 1 kere steam hesabima login olma bildirmi geliyor sifreleri degistirkden sonra bisey olmuyor ama maillerime hic bir sekilde giremediler ama

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bu siteden kaynaklı olduğunu sanmıyorum yaşadığın sorunun, uzun yıllar kullandım ama hiç öyle bir durum yaşamadım.
Belki modifiye edilmiş Windows kullanıyor isen ISO'yu hazırlayan kişi içine bir şeyler koymuş olabilir işletim sisteminin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...