LoL hilesini kullanınca sistem otomatik olarak mı yoksa ticket sonucu mu banlıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selam, ben daha WSReborn scriptini kullanmadım ama bir şey sormak istiyorum: WSReborn scriptinden banlananlar sistem scripti anladığı için mi yoksa belli ettikleri için mi ban yiyorlar? Kullanmaya başladığımda sadece cooldown ve zoom sistemini kullanmayı düşünüyorum. Sadece bu ikisini kullanırsam ban yeme ihtimalim yüzde kaç olur? Saygılarımla.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Rapordan ban yiyebilirsin. Onun dışında sc tespit edilirse zaten konuları görürsün tespit edildiğinde ne kullandığın fark etmez inject ettiğinde banı yiyorsun.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Rapordan ban yiyebilirsin. Onun dışında sc tespit edilirse zaten konuları görürsün tespit edildiğinde ne kullandığın fark etmez inject ettiğinde banı yiyorsun.
daha önce WSreborn scripti için böyle bir olay yaşandı mı?

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
exploit acmadan dolayı ban yemek normaldir exploitsiz bir şekilde wsreborn geldiğinden beri oynuyorum o kadar belli ettim hic ban yemedim.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sc tespit edilmeden ban yemen çok zor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
exploit acmadan dolayı ban yemek normaldir exploitsiz bir şekilde wsreborn geldiğinden beri oynuyorum o kadar belli ettim hic ban yemedim.
exploitten kastınız nedir? main hesabımda deniyceğim için yapmıyayım onu risk almadan deneyimlemek istiyorum

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valla 300 levelim nerdeyse mainimde oynuyorum full ban falan yemedim

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
exploitten kastınız nedir? main hesabımda deniyceğim için yapmıyayım onu risk almadan deneyimlemek istiyorum
exploit normal insanların yapamayacagı sadece script kullanan kişilerin yapabiliceği şeylerdir videolu anlatıcak olursam :
bunlar normal insanların yapamayacağı sadce sc kullanıcıların yapabiliceği şeyler bunları kapatmanın yolu scriptin kendi menüsündedir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
menüde hangi kısımda hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
script kullanmaya başlamayı düşünüyorum öğretici bir video vb bildiğiniz birşeyler var mı neler açılmalı ne zamanda vb veya yardımcı olabilecek var mı ?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
script kullanmaya başlamayı düşünüyorum öğretici bir video vb bildiğiniz birşeyler var mı neler açılmalı ne zamanda vb veya yardımcı olabilecek var mı ?
Hazır configler mevcut onları kullan ayarları kendin yapamazsın ilk başlarda. Öğretici için video yok bildiğim kadarıyla ama tuşları basit zaten konusunda var. Antreman modunda alıştırma da yapabilirsin hızlı kavramak için.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-tum-detaylariyla.255088/https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-23-02-2023.256045/
bu konular yardımcı olucaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bağımlılık yapabilir. elin spaceye gider. sonra bir bakmışsın elini hiç kaldırmıyorsun

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ud şuan ban yemezsin. rapor yeme olasılığında bayağı düşük.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...