LoL hilesini kullanınca sistem otomatik olarak mı yoksa ticket sonucu mu banlıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ban yedim diyen kişiler report yemiştir, aşşırı derece rage oynamama rağmen ban yemedim. Kullanabilirsin, oto ban falan yok.

teşekkür ederim

bir sorum daha var bu script güvenlik olarak güvenli mi windows defenderi falan kapatmamız gerekiyor ya biraz huylandım dürüst olmak gerekirse

Tabiki de güvenli, 3.parti,game tools olduğu için virüs diye algılıyor, bu yüzden kapatmanı istiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
botted değilse hesabın bişey olmaz report yesende sc ud

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bot hesaptan yiyorlar genelde. SC undedected.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hile suan ban atmıyor tek olasılık report yiyip ban yemen benim fikrim oda zor cok fazla report ve ticket attığını soyleyen rakibim oldu wsreborn cıktıgı günden beri her gün 10/15 oyun rank atıyorum ban felan yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rapordan ban yiyebilirsin. Onun dışında sc tespit edilirse zaten konuları görürsün tespit edildiğinde ne kullandığın fark etmez inject ettiğinde banı yiyorsun.
Hocam reporttan ban yemek çok zor gibi geliyor yada ben mi etkili kullanamıyorum bilmiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunların ban ile hiçbir alakası yok istediğin gibi rage oyna hesabın botted olmadığı sürece ban yemezsinve ayrıca script ud şu an dt değil bu da bilgi dahilinde bulunsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
script kullanmaya başlamayı düşünüyorum öğretici bir video vb bildiğiniz birşeyler var mı neler açılmalı ne zamanda vb veya yardımcı olabilecek var mı ?
Forum bi konu görmüştüm ADCler için yapılmıştı ona bakabilirsin ADC için

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim exploit açmanı önermem

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Teşekkür ederim herkese yorumları için! Aklımda şüphe vardı daha onaylı üye bile değilim normal bence ama artık kararım kesin kesinlikle deniycem.

Ayrıca forumdaki insanlar çok yardımsever lol zaten toxic bi kominiteye sahip scriptirler daha toxic olur diye düşünüyordum tam tersi çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...