- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
teşekkür ederimud şuan ban yemezsin. rapor yeme olasılığında bayağı düşük.
teşekkür ederim
bir sorum daha var bu script güvenlik olarak güvenli mi windows defenderi falan kapatmamız gerekiyor ya biraz huylandım dürüst olmak gerekirse
nasıl yani adam 1 sene kulanıyor fark edilmiyor mu sence de ?lpreborn detect oldu mu peki?
botted değilse hesabın bişey olmaz report yesende sc udSelamlar ben daha WSreborn scriptini kullanmadım ama birşey sormak istiyorum
WSscript scriptinden ban yiyenler sistem scripti anladığı için mi yoksa belli ettikleri için mi ban yiyorlar
kullanmaya başladığımda sadece cooldown ve zoom sistemini kullanmayı düşünüyorum sadece bu ikisini kullanırsam ban yeme ihtimalim yüzde kaç olur
saygılarımla.
videolar var hocam bir tane de config al missscript kullanmaya başlamayı düşünüyorum öğretici bir video vb bildiğiniz birşeyler var mı neler açılmalı ne zamanda vb veya yardımcı olabilecek var mı ?
eyv kanka önerin için hedef tam gaz script öğrenmek inşvideolar var hocam bir tane de config al miss
Hocam reporttan ban yemek çok zor gibi geliyor yada ben mi etkili kullanamıyorum bilmiyorumRapordan ban yiyebilirsin. Onun dışında sc tespit edilirse zaten konuları görürsün tespit edildiğinde ne kullandığın fark etmez inject ettiğinde banı yiyorsun.
Forum bi konu görmüştüm ADCler için yapılmıştı ona bakabilirsin ADC içinscript kullanmaya başlamayı düşünüyorum öğretici bir video vb bildiğiniz birşeyler var mı neler açılmalı ne zamanda vb veya yardımcı olabilecek var mı ?
Main hesapta açma yan hesap kas Gereksiz Risk Çok belli etmessen de kolay kolay ban yemezsinexploitten kastınız nedir? main hesabımda deniyceğim için yapmıyayım onu risk almadan deneyimlemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?