kısaca yazsan?? nasıl inject edilgini söyle barivideolu anlatım olması lazım
üstte en sağda hack center var oraya tıkla sağ üst köşede adının solunda indirme işareti var tıkla oraya download for windows yazıyo oraya tıkla 2-3 kere inmeye başlarHileyi Nasıl İnject Edicem Madde Halinde Anlatabilirmisiniz.
İnject Edildikten Sonra Nasıl Kullanırım Rica etsem söylermisiniz
1) XFProject çalıştırınHileyi Nasıl İnject Edicem Madde Halinde Anlatabilirmisiniz.
kanka sitede açıkca anlatılmış nasıl kullanılacağıHileyi Nasıl İnject Edicem Madde Halinde Anlatabilirmisiniz.
hack center kısmında videolu anlatımı mevcutHileyi Nasıl İnject Edicem Madde Halinde Anlatabilirmisiniz.
sağolun hocamüstte en sağda hack center var oraya tıkla sağ üst köşede adının solunda indirme işareti var tıkla oraya download for windows yazıyo oraya tıkla 2-3 kere inmeye başlar
sonra rardaki dosyayı aç şifre: mh
önüne çıkan panelde 2 tane yazı çıktıysa tamam demektir (gelen izne iste onay ver iste verme bişi değişmiyo)
sonra tekrar üstte en sağdan hack centere gel ve wsreborna 1 kere tıkla yükle de işlem tamamdır
sonra oyuna gir basedeyken enter bas
anlamadıysan diye video bıraktım izle
Video izlenmiyor knküstte en sağda hack center var oraya tıkla sağ üst köşede adının solunda indirme işareti var tıkla oraya download for windows yazıyo oraya tıkla 2-3 kere inmeye başlar
sonra rardaki dosyayı aç şifre: mh
önüne çıkan panelde 2 tane yazı çıktıysa tamam demektir (gelen izne iste onay ver iste verme bişi değişmiyo)
sonra tekrar üstte en sağdan hack centere gel ve wsreborna 1 kere tıkla yükle de işlem tamamdır
sonra oyuna gir basedeyken enter bas
anlamadıysan diye video bıraktım izle