- Yasaklandı
ooo baya tehlikeli o zaman ya rage falan oynuyosundur o haldeBan yiyen var mı ? elimde hesap kalmadı son 1 2 hesabım var onuda saklıyorum belki ban atma durumları düzelirse onlarla takılırım diye![]()
***** hesap bulup kendi hesabını falan boostluyor olabilirZamanın ne getireceği belli olmazAma hile detected her türlü ban yiyorsun neden bu kadar isteklisin
yok ben farmı bile kendim alıyorum hile detectedooo baya tehlikeli o zaman ya rage falan oynuyosundur o halde
hi ben detected degil sandim pardonyok ben farmı bile kendim alıyorum hile detected
Ben açtıktan bir sonra ki gün yiyom sen kaç gündür ban yemedin ki kankaValla ben ban yemedim
Post automatically merged:
kanka fix yese bile windsharpta fixliyor diye biliyorum
ben kullanmayı bir türlü öğrenemedimİnşallah bu lol windsharp hilesini kaldırılmaz sonsuza kadar gider çünkü çok iyi hile ve her an kaldırılacak diye çok korkuyorum inşallah daim olur![]()
inşallah ben oynamıyorum ama başlayabilirimİnşallah bu lol windsharp hilesini kaldırılmaz sonsuza kadar gider çünkü çok iyi hile ve her an kaldırılacak diye çok korkuyorum inşallah daim olur![]()
Knk be çok isteklisin bende oynuyorum hilelide sarmıyo be bide çok kasıyo nedense ama eğleniyosan ne mutlu sana saygılar.İnşallah bu lol windsharp hilesini kaldırılmaz sonsuza kadar gider çünkü çok iyi hile ve her an kaldırılacak diye çok korkuyorum inşallah daim olur![]()
Şuan kıyak bence ama göreceli bir kavram herkese göre değişirHile kalktığı yok burda da değişmesi lazım dt hile.