- Konuyu başlatan
-
Yoğun zamanına denk geldik ama halledildi, lol için spooflandı başarılı bir şekilde.
lol için spoofer satın aldım şuan banım açıldı oyuna girebiliyorum teşekkürler
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimverdiğim para sonuna kadar helal. gerek discord ile yarımcı olmaları gerek güvenilirlik olarak çok iyiler. gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz. loldan vac ban yemiştim şuan düzeldi
Evetformat gerekli mi
Lol sp00fer aldım sorunsuz çalışıyor piyasaya fazla bakınmadan güvenip alabilirsiniz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimArkadaşın dc sunucusundan lol spooferı için ticket açıp sipariş verdim 1 saat içinde admin arkadaş ilgili şekilde sorulara cevap verdi programda başarıyla çalışıyor hwid banı kalktı spoofer için arkadaşı tavsiye ederim. kurulumla ilgili basit talimatlar ve program ücreti discord sunucusunda yazıyor. (not: spoof işlemi için uzak bağlantı teknik destek ek ücrete tabiymiş onu ticketta sipariş verirken belirtiyor cüzi bir miktar ama sürpriz olmasın yazalım)
COK BASARILI
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimsorduğum her konuda yardımcı oldular şahsen devamlı müşterisi oldum artık ahahaha
Evet, windows için uyumlu maalesef.Merhaba Macbook bilgisayarımda bgx script kullanırken banlandım, sıfır hesap açıp girdiğimde 1 saat boyunca sorun olmuyor oynayabiliyorum ama sonra o hesapta banlanıyor. Bu durumda Macbook bilgisayarım hwid ban mı yemiş oluyor? Eğer öyleyse Macbook için hwid çözümünüz var mıdır?
sağol kral tam alayım dedim bu yorumu görünce vazgeçtim muhtemelen ergen sağdan soldan yazılım crackleyip satmaya çalışan tipler. Ciddiyet yoksa yanından bile geçilmez bu yüzden yabancı ve tanınmış firmaları tercih etmek en iyisidir. Senin de demen gibi LS var bide toir var. bunlar toirArkadaşlara 2 gün önce ulaştım ödeme sordum 1 gün sonra cvp yazdılar. ödeme yöntemi paylaşmadılar yada unuttular sonra araya kaynadı.
bana yapmam gerekenlerin listesini attılar onları hemen yaptım ve yazdım arkadaşlara.
arkadaşlar yarım saat sonra geliyorum / 1 saat sonra geliyorum / max 1.5 saat sonra geliyorum vs vs derken 12 saat geçti.
ameliyatlı halimle pc basında 12 saat bunları bekledim sonra bana iban atıp ödeme yap yapalım dediler.
arkadaşım sana bunu baştan sordum söylemedın yada atladın. gecenın bu saatinde yapamam ödeme atm ye gitmem lazım diyorum ameliyatlıyım diye foto da attım. bu işi sabah bırakırsanız 2 gun daha beklerim benim iş uzar diyorum dinlemediler. adamları online yakalamak mumkun degil. bana cafe den foto atıyor eve gidince bakıcam diye. gündüzde çalışıyor muhtemelen.
neyse o kadar beklettınız hata da kendiniz bari bi jest yapın dedim benim işi halledelim ben sabah 9 da yine göndereyim dedim 500 liranızı. yok dediler yapmadılar
zaten ayda 3000 lira LS kullanıyoruz görüyor onuda. senin 500 liranla mı adam olucam.
en sonda engeli bastılar bana. yalan dolan yok ekran görüntüleri ektedir.
spooferini kullanmak nasip olmadı ona yorum yapamam ama muhattap olacagınız insanlar bunlar. ekran başında saattlerce ameliyatlı adamı cvp için bekletip sonra sktir çektiler.
o yoruma cevap vereyim sonra sana: 7/24 aktif değiliz kimse de gün boyunca aktif olamaz, o günlerde de işlerim vardı aktif olamıyordum insanlık hali, yapması gerekenleri attım format vs, daha sonrasında ücreti istedim spoofer atılacaktı o da o kadar beklettin parayı yarın atayım diye kelimelerde bulundu doğal olarak da böyle birşeyi kimse kabul etmez zaten bende etmedim olay bundan ibaret dolandırma falan söz konusu değil zaten.sağol kral tam alayım dedim bu yorumu görünce vazgeçtim muhtemelen ergen sağdan soldan yazılım crackleyip satmaya çalışan tipler. Ciddiyet yoksa yanından bile geçilmez bu yüzden yabancı ve tanınmış firmaları tercih etmek en iyisidir. Senin de demen gibi LS var bide toir var. bunlar toirSelametle.
Sıkıntısız şekilde halledildi 10 gün oldu yaklaşık henüz bir sıkıntı yaşamadım teşekkür ederim yardımları için
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerim.Bilgisayarım hwid ban yedi ve 4 ay beklemem gerektiği söylendi, kara kara düşünürken @Rhaast çıktı karşıma sağolsun hallettiler. 1 haftadır sıkıntısız bir şekilde girip oynuyorum sağolsun
VPN Kullanarak discord'a giriş yapabilirsiniz hocam, sadece discord adresimiz mevcutbaşkan selamın aleyküm discord giriş yapamıyorum başka bi irtibat adresin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?