Map indirme dediğin nedir acaba? LoL için sordum ama ilk kez duyuyorum bunu mazur görmap indirebilirsin fps için ama oyuna etki edebilir yeni ejder mapleri çok fps sömürüyor öldürüyor
Intel Core i5 işlemci ile beraber 6GB Ram var. Ek olarak M460 2.53Ghz mevcut. Bu ekipmanla nasıl 20-30 fps alıyorum ona şaşıyorum. Sadece lol için 6gb Ram yeterli değil mi?Eğer az miktar de olsa para harcıyabilceğini durumdaysan ve ram az ise ram takviyesi ucuza seni kurtarabilir
Bakacağım şimdi teşekkür ederim.Hocam unlostun güzel bir videosu var bunun hakkında iyi fps de arttırıyor
ben i3 4 gb ram sabit 60Intel Core i5 işlemci ile beraber 6GB Ram var. Ek olarak M460 2.53Ghz mevcut. Bu ekipmanla nasıl 20-30 fps alıyorum ona şaşıyorum. Sadece lol için 6gb Ram yeterli değil mi?
bende 4 ram 2.40 ghz var fps drop var çok fazla önceden bu kadar yoktu 60+ fps oynayabiliyordum. Sorunun çözülürse nasıl çözdüğünü iletebilir misin?Intel Core i5 işlemci ile beraber 6GB Ram var. Ek olarak M460 2.53Ghz mevcut. Bu ekipmanla nasıl 20-30 fps alıyorum ona şaşıyorum. Sadece lol için 6gb Ram yeterli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?