bu niye üstüne tıklanabilir bir şey kopyalayamıyomMerhabalar araştırdım biraz söyle birşey buldum bende çalışıyor
NOTEPAD açıp bunu oraya yapıştırın
Daha sonra farklı kaydet diyerek sonuna bat komudunu ekleyin örneğin ; LoL Log Cleaner.bat
KOD;
@Echo off
FOR /F "tokens=1,2*" %%V IN ('bcdedit') DO SET adminTest=%%V
IF (%adminTest%)==(Access) goto noAdmin
for /F "tokens=*" %%G in ('wevtutil.exe el') DO (call :do_clear "%%G")
echo.
echo goto theEnd
:do_clear
echo clearing %1
wevtutil.exe cl %1
goto :eof
:noAdmin
exit
Tam olarak neleri temizliyor bu cmd kodlarıMerhabalar araştırdım biraz söyle birşey buldum bende çalışıyor
NOTEPAD açıp bunu oraya yapıştırın
Daha sonra farklı kaydet diyerek sonuna bat komudunu ekleyin örneğin ; LoL Log Cleaner.bat
KOD;
@Echo off
FOR /F "tokens=1,2*" %%V IN ('bcdedit') DO SET adminTest=%%V
IF (%adminTest%)==(Access) goto noAdmin
for /F "tokens=*" %%G in ('wevtutil.exe el') DO (call :do_clear "%%G")
echo.
echo goto theEnd
:do_clear
echo clearing %1
wevtutil.exe cl %1
goto :eof
:noAdmin
exit
Merhaba hocam gereksiz script loglarını otomatik kaldırıyor ve tempteki hile kalıntılarını temizliyor.Tam olarak neleri temizliyor bu cmd kodları
Bilgisayarın içindeki script açtığında kalıntı log dosyalarını siliyor.Loglar temizlenince ne oluyor oyun alan mı hızlanıyor yoksa daha önce hile kullananlar için mi?
Yani bir ban dalgası olması durumunda bizi koruyor öyle değil miBilgisayarın içindeki script açtığında kalıntı log dosyalarını siliyor.
kanka üstüne bas sonra seç kopyalanması lazımbu niye üstüne tıklanabilir bir şey kopyalayamıyom
Nasıl anladın brom merak ettiğimden sordum yanlış anlamaarkaşlar bitconin mining ile alakalı yapmayın virüslü
bunların hepsini yapsak tamamen silinir değil mi?Windows + R tuşuna basın. Sonrasında sırayla tek tek çalıştıra bunları yazıp açılan klasörler içerisindeki dosyaların tamamını silmeniz gerekiyor.
Temp
%temp%
Recent
Prefetch
*ÖNEMLİ*
(Öncelikle görünüm kısmından gizli klasörleri göster seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor)
Umarım işinize yarar. Bilmediğiniz veya güvenmediğiniz komut dosyalarını kullanmak yerine manuel olarak bunu deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızı kapatmadan önce mutlaka bunları yapmanız gerekiyor.
script açtıgında kalıntı log dosyalarını siliyor oyun performansın hızlanıyorLoglar temizlenince ne oluyor oyun alan mı hızlanıyor yoksa daha önce hile kullananlar için mi?
Script log dosyalarını temizliyor diyelim. Bilgisayarı yeniden açtığınızda ve oyunu yeniden açtığınızda log script dosyalarına rastlanmıyor. Ban süreniz uzar en azındanscript açtıgında kalıntı log dosyalarını siliyor oyun performansın hızlanıyor
Anladım teşekkürlerscript açtıgında kalıntı log dosyalarını siliyor oyun performansın hızlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?