Puffin
Süper Üye
Kanser falan önemli değil kanka sen takımı susturup oyuna odaklanırsan kazanırsın en basit örnek öldüğün zaman birinin hatasına küfretmek yerine seni kimin kestiğini en cok kimin hasar vurduğunu ölüm özetini kontrol et ve rakibine göre bi item dizilmiş yap şunu bi kaç gün dene fark ettiricektir emin oltürkiye sunucu çok kanser knk
deniycem knkmKanser falan önemli değil kanka sen takımı susturup oyuna odaklanırsan kazanırsın en basit örnek öldüğün zaman birinin hatasına küfretmek yerine seni kimin kestiğini en cok kimin hasar vurduğunu ölüm özetini kontrol et ve rakibine göre bi item dizilmiş yap şunu bi kaç gün dene fark ettiricektir emin ol
İstersen ekle beraber gireriz bi kaç el smurf hesapta FULCAAdeniycem knkm
benim levelim düşük knkm oynamak istemezsin 13 lvlimİstersen ekle beraber gireriz bi kaç el smurf hesapta FULCAA
Levelin bi önemi yok hocam smurf hesap zaten herkes bi zamanlar 13 lvl di ekle senbenim levelim düşük knkm oynamak istemezsin 13 lvlim
dostum script kullanıyomusunLevelin bi önemi yok hocam smurf hesap zaten herkes bi zamanlar 13 lvl di ekle sen
Kullanıyorum hocam adc oynarken kolsuz gibiyim herkesin hedefi ben olunca oyuna odaklanamıyorum başka lanede kullanmıyorumdostum script kullanıyomusun
teşekkür ederim adamımShavyna öneririm aklımda olan bırakmadan önce oynuyordum..
scripti burdan yükledin dimi dostum bende kullanıcam ama onaylı üyeyi bekliyorumKullanıyorum hocam adc oynarken kolsuz gibiyim herkesin hedefi ben olunca oyuna odaklanamıyorum başka lanede kullanmıyorum
Evet burdan yükledim hocam cok kullanışlı gayet güzel scteşekkür ederim adamım
Post automatically merged:
scripti burdan yükledin dimi dostum bende kullanıcam ama onaylı üyeyi bekliyorum
kesinlikle kaynn kullanmalısınönerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
evt kaynda çok rahat dönebiliyo teşekkü ederimkesinlikle kaynn kullanmalısın
hiç ban sıkıntısı oldumu dostum?Evet burdan yükledim hocam cok kullanışlı gayet güzel sc
Henüz olmadı ama olucak sanırım cünkü ban kesin diyolarevt kaynda çok rahat dönebiliyo teşekkü ederim
Post automatically merged:
hiç ban sıkıntısı oldumu dostum?
hmm istek attım dostumHenüz olmadı ama olucak sanırım cünkü ban kesin diyolar
Tamam akşam girdigimde eklerim hocamhmm istek attım dostum
teşekkür ederim dostumgragas shyvana lee sin graves ve elise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?