- Konuyu başlatan
-
hemen yardımcı olsunayrıntılı anlatırmısın yapamadım
Profiline gir ödüller kısmına gel var olan ödülün yanındaki megafon işaretine tıkla ödül görünür ozamanayrıntılı anlatırmısın yapamadım
neden sadece 2 tane koya biliyorum bilgin varmı ? ve bunu yaptım hala düz üye diyorProfiline gir ödüller kısmına gel var olan ödülün yanındaki megafon işaretine tıkla ödül görünür ozaman
vardırneden sadece 2 tane koya biliyorum bilgin varmı ? ve bunu yaptım hala düz üye diyor
Hâlâ düz üyesi ve üye olduğu. İçin 2 tane koyabiliyorsun 50 mesaj attıgında onaylı üye olur 4 tane koyabilirsinneden sadece 2 tane koya biliyorum bilgin varmı ? ve bunu yaptım hala düz üye diyor
sende iyi yorum kasıyon he
teşekkür ederim bilgi için <3Hâlâ düz üyesi ve üye olduğu. İçin 2 tane koyabiliyorsun 50 mesaj attıgında onaylı üye olur 4 tane koyabilirsin
knk o üye meseleesi tamamen yorumunla alakalıneden sadece 2 tane koya biliyorum bilgin varmı ? ve bunu yaptım hala düz üye diyor
Bu işin kuralı bu rica ederimsende iyi yorum kasıyon he
Post automatically merged:
teşekkür ederim bilgi için <3
fark ettim teşekkür ederim dostum
görcez bakalımknk o üye meseleesi tamamen yorumunla alakalı
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
benim az kaldı ya 4 mü 5 mi ne sonra script yükliycem onu bekliyomgörcez bakalım
denerim knkmNocturne erken oyunda çok kolay kasılan bir karakter ormanda knk.
benim var daha 19benim az kaldı ya 4 mü 5 mi ne sonra script yükliycem onu bekliyom
Ve bu yorumdan sonra 50 oldubenim var daha 19
hadi bi 50 yorum daha toplaVe bu yorumdan sonra 50 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?