Puffin
Süper Üye
Pasifinden aldığı can çalma ve saldırı hızı sayesinde evet en hızlı dönen olafOlaf en hızlı orman dönen diye biliyorum
Pasifinden aldığı can çalma ve saldırı hızı sayesinde evet en hızlı dönen olafOlaf en hızlı orman dönen diye biliyorum
teşekkürler öğrenmiş oldumOlaf en hızlı orman dönen diye biliyorum
Güzel rehber ama hocam her karakter aynı hızda dönemezKankacım aslında her karakter ormanı aynı hızda Döner sadece aralarında 1 sanşye falan fark var ormanı hızlı dönmek değilde orman rotasyonunu rahat bitirebilen herolar var bu Herolar Alan hasarına sahip herolar yani Kayn,Evelynn,Olaf ve Shaco gibi Olafın Qsu, Evelynnın Qsunun Pasifi, Kaynın Qsu ve Wsu, Shaconun Wsu gibi bu Herolarda Kuşlardan başlarsanız çok fazla öne geçersiniz Alan Hasarı atan şampiyonların genel rotasyonunu vereyim sana.
Kuşlar, Kırmızı Dost Güçlendirme, Kayacıllar, Scuttle, Rakip Mavi Güçlendirme, Gromp, Scuttle, Rakip Kayacıllar, Dost Mavi Güçlendirme.
bu minik rotasyon ile oyunu hızlıca kazanabilirsiniz ama yazdığım gibi Rakip Mavi Güçlendirmeye gitmek zorunda değilsiniz ama Kayn, Evelynn, Olaf ve Shaco genelde Earlyde hafif hasarı yüksek şampiyonlar oldukları için kill çıkartabilirsiniz.
Ls dedigim hangi car kankaLS and Nocturne <3
aynenPasifinden aldığı can çalma ve saldırı hızı sayesinde evet en hızlı dönen olaf
lee sinLs dedigim hangi car kanka
Kanka lee sin cok hızlı ama eğer iyi oynayamıyorsan geri düştüğünde toparlaması cok zoraynen
Post automatically merged:
lee sin
Zaten lee sin de iyi değilim khazix nasıl?Kanka lee sin cok hızlı ama eğer iyi oynayamıyorsan geri düştüğünde toparlaması cok zor
zevkli oyun ben seviyorumlol nasıl güzelmi ?
Khazix earlyde mid gamede güclü latede tank varsa geri düşerZaten lee sin de iyi değilim khazix nasıl?
hmm o zman favori olafKhazix earlyde mid gamede güclü latede tank varsa geri düşer
ben sevmiyorum ama yorum yapmam lazım xD 28 yorum daha yapmam lazım 3 yıldır üyeyim ama hiç yorum yapmadım acısını çekiyom şimdiZaten lee sin de iyi değilim khazix nasıl?
Post automatically merged:
zevkli oyun ben seviyorum
Olaf ta şunu unutma rakibi ezince sakın gaflete düşüp ezdim diyip eğlenme mid game bittikten sonra olaf durdurulabilirhmm o zman favori olaf
Anlıyorum onaylı üye olucaksınben sevmiyorum ama yorum yapmam lazım xD 28 yorum daha yapmam lazım 3 yıldır üyeyim ama hiç yorum yapmadım acısını çekiyom şimdi![]()
Hocam profiline girip ödüllerden 3 yıl ödülünü etkinleştirebilirsinben sevmiyorum ama yorum yapmam lazım xD 28 yorum daha yapmam lazım 3 yıldır üyeyim ama hiç yorum yapmadım acısını çekiyom şimdi![]()
inşallah bende öyle umuyorumAnlıyorum onaylı üye olucaksın![]()
![]()
benim levellerde insanlar oyunu bilmiyo genelde bizim takım hep low oluyoHocam profiline girip ödüllerden 3 yıl ödülünü etkinleştirebilirsin
ayrıntılı anlatırmısın yapamadımHocam profiline girip ödüllerden 3 yıl ödülünü etkinleştirebilirsin