LoL kaç günde ban yediniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Fakeclick & fakemove açtım 6 gündür ban yemedim bakalım.
O pek mümkün değil dostum haberin olsun :D kullanan herkes maximum 2 güne ban yiyor 3. gün olmaz bile hile detected durumda istersen hiç birşey açma sadece indir oyuna gir ne kombo yap ne last hit evade dyi de kapat hiç birşey kullanma yine 2 güne ban yiyorsun :d

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ne yaparsan yap antreman modunda bile 1 kere aç 2 gün sonra ban yiyorsun

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hayır şimdi ban yemeden aylarca kullandım ve ara verdim tekrar kullanmak istedim indirdim kurulum yaptımi çalıştırdım ve ertesi gün banned bunun en büyük sebebi hilenin üye erişmiine açılması çok fazla yoğunluk oldu tabi rito da üstüne düştü çözümü eski statüsüne onaylı seçkin ve ya süper üyeye getirilmesi yoksa avlanmaya devam ederiz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
1 haftadır kullanıyorum bir şey olmadı daha

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
took 1 and a half days for me to be ban as well. Cheat seems to be detected for now

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yeni sezon gelmeden önce 3 ay kullandım yeni sezon geldikten de 3 gün sonra 2 hesap birden yedi

Üye
5 HİZMET YILI
windsharp 2 günde ban yiyosun güncellemeden kullanılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
benim asıl merak ettiğim diğer ücretli hileler de ban yiyor mu?

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lazysharptan beri ban yememiştim ben ama o kadar herkes ban yiyoruz diyince bende yan hesaptan denedim 2 günde yedi ban :D birde lol oynamıyorum gerçekten hayat çok güzel yaşama sevinci geldi öneririm bırakmanızı kitap okumaya sardım

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
herşey full açık oynadım 3 gün sorna perma yedim şu an kullanmak pek mantıklı değil güncellemesini bekleyin bence
Post automatically merged:

hayır şimdi ban yemeden aylarca kullandım ve ara verdim tekrar kullanmak istedim indirdim kurulum yaptımi çalıştırdım ve ertesi gün banned bunun en büyük sebebi hilenin üye erişmiine açılması çok fazla yoğunluk oldu tabi rito da üstüne düştü çözümü eski statüsüne onaylı seçkin ve ya süper üyeye getirilmesi yoksa avlanmaya devam ederiz
Aynen kanka en matıklısı üye olunca kullanma sayısıda halien baya arttı dediğin gibi onaylı üye olsun gene bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...