O pek mümkün değil dostum haberin olsun kullanan herkes maximum 2 güne ban yiyor 3. gün olmaz bile hile detected durumda istersen hiç birşey açma sadece indir oyuna gir ne kombo yap ne last hit evade dyi de kapat hiç birşey kullanma yine 2 güne ban yiyorsun :d
hayır şimdi ban yemeden aylarca kullandım ve ara verdim tekrar kullanmak istedim indirdim kurulum yaptımi çalıştırdım ve ertesi gün banned bunun en büyük sebebi hilenin üye erişmiine açılması çok fazla yoğunluk oldu tabi rito da üstüne düştü çözümü eski statüsüne onaylı seçkin ve ya süper üyeye getirilmesi yoksa avlanmaya devam ederiz
lazysharptan beri ban yememiştim ben ama o kadar herkes ban yiyoruz diyince bende yan hesaptan denedim 2 günde yedi ban birde lol oynamıyorum gerçekten hayat çok güzel yaşama sevinci geldi öneririm bırakmanızı kitap okumaya sardım
hayır şimdi ban yemeden aylarca kullandım ve ara verdim tekrar kullanmak istedim indirdim kurulum yaptımi çalıştırdım ve ertesi gün banned bunun en büyük sebebi hilenin üye erişmiine açılması çok fazla yoğunluk oldu tabi rito da üstüne düştü çözümü eski statüsüne onaylı seçkin ve ya süper üyeye getirilmesi yoksa avlanmaya devam ederiz