Early camille 9 lwden sonra trundle diye düşünüyorum adsini çalıyor hp regen falanTrundle mı kazanır camille mi 1v1de
Early camille 9 lwden sonra trundle diye düşünüyorum adsini çalıyor hp regen falan
Kanka kaçmak counterlamak değilki ona bakarsan her hero flash atarak trundle ultisinden kaçabilioTrundle nörf yedi camille ise ultisini e siyle çok kolay kaçıp kantırlıyor bazı agresif trundle oyuncuları kazanıyor bence oyuna göre kazanma orana %50 %%50 sence ?
yanlış o nasus oyuncasına bağlı 6 lvl olup dj13 de 300 stack yapabiliyorsunuz bu durumda yediğiniz 3 saniyelik körlük işe yaramaz ben hep teemo karşı kazanılıyorum lainTeemo nasus düz vuruşlarını ve q skilini boşa çıkardığı için, morgana thresh morgana black shield atarak engelliyor skilleri popy irelia fiora yasuo camille vb dash atan heroları w ile ctliyo aklıma gelenler bu kadar
yanlış o nasus oyuncasına bağlı 6 lvl olup dj13 de 300 stack yapabiliyorsunuz bu durumda yediğiniz 3 saniyelik körlük işe yaramaz ben hep teemo karşı kazanılıyorum lain
[/QUOTEbiBilen bir oyuncu teemo işe 13 dakkada nasusa 300 stack yaptırması imkansız kankayanlış o nasus oyuncasına bağlı 6 lvl olup dj13 de 300 stack yapabiliyorsunuz bu durumda yediğiniz 3 saniyelik körlük işe yaramaz ben hep teemo karşı kazanılıyorum lain
Hayır o anlamda değil zaten2 saniye sürüyor e atıp geri dönüp ultiyle kesebiliyor esporcular genellikle böle yapıyor ne diyorsun 1v1 de kim alırKanka kaçmak counterlamak değilki ona bakarsan her hero flash atarak trundle ultisinden kaçabilio
Denicem şimdi oyuna girip arkadaşımla skxkxkxHayır o anlamda değil zaten2 saniye sürüyor e atıp geri dönüp ultiyle kesebiliyor esporcular genellikle böle yapıyor ne diyorsun 1v1 de kim alır
sanmıyorum tam bır counterı oldugunuteemo mordeyi kantırlıyor
Sen camille oyna bana güven bahsine bile varm eğer kolun varsa :dDenicem şimdi oyuna girip arkadaşımla skxkxkx
ben garen ile mordekaiser ilişkisinde takılı kaldım
bi maça giriyorum morde alır dıyorlarr
başka bir maçta garen al karşısına diyorlar ve ikiside her zaman tutmuyor oynayışa bağlı birşey
ama şöyle bişede var riot kırık heroları hala dengeleyemediği için morde oynayan eleman ne kadar beceriksiz olursa olsun çar seni öldürüyor her türlü
Garen alıyom karşımda morde geliyo dayak yiyom morde alıyom karşıma garen alıyorlar yine dayak yiyorum ya benim kollarım yok ya da oynanışa göre değişen bir eşleşmegangplank, mordekaiser'i counterliyor çünkü mordekaiserin ultisini w isi ile yok edebiliyor.
Morde sürekli hasar veren bi şampiyon yani bu yakın heroları çok zorlar korkuyosundur mordenin canı az olsa bile pasifi ile ilah oluyor zaten oyunun hikayesine göre 300 yıl ilah olmuşGaren alıyom karşımda morde geliyo dayak yiyom morde alıyom karşıma garen alıyorlar yine dayak yiyorum ya benim kollarım yok ya da oynanışa göre değişen bir eşleşme