hangi sezon da vardı ?yanlış bilmiyorsam önceden vardı bu ama fixlendi sonrasında hiç görmedim
tam olarak hatırlamıyorum ben de kullanmadım sadece forumlarda konularını rastlamıştımhangi sezon da vardı ?
tam ihtiyacım olan şey ya çok fazla gank yiyorumbeyler çok çılgınca gelicek daha önce böyle bir hileye rastlamadım ama lolde adamların yerini map de veya normal haritada görme hilesi varmı yapılabilr mi ? wallhack tarzı
sanmıyorum usta yapılsa bile detected olur diye düşünüyorumbeyler çok çılgınca gelicek daha önce böyle bir hileye rastlamadım ama lolde adamların yerini map de veya normal haritada görme hilesi varmı yapılabilr mi ? wallhack tarzı
Kanka Muhtemelen olsa bile çok hızlı bir şekilde anlaşılır yada oyun düzgün çalışmazdı.beyler çok çılgınca gelicek daha önce böyle bir hileye rastlamadım ama lolde adamların yerini map de veya normal haritada görme hilesi varmı yapılabilr mi ? wallhack tarzı
gang lık bi sorunum yoktam ihtiyacım olan şey ya çok fazla gank yiyorum
google translateenglish pls
Totem de işe yarıyo aklında bulunsuntam ihtiyacım olan şey ya çok fazla gank yiyorum
harita kontolüm çokkkk kötüTotem de işe yarıyo aklında bulunsun
Reallyenglish pls
yuh hocambeyler çok çılgınca gelicek daha önce böyle bir hileye rastlamadım ama lolde adamların yerini map de veya normal haritada görme hilesi varmı yapılabilr mi ? wallhack tarzı