adam sc karşı takıma kızıyor sc olduğu için xD komik bir durum
bide report ediyolar traji komik bi olayadam sc karşı takıma kızıyor sc olduğu için xD komik bir durum
maalesef öyle kanka küfür eden mi dersin report eden mi dersin ne ararsan varbide report ediyolar traji komik bi olay
ne dersin script açıp kanka önceden kullandım evadeyi kapat diyerek anında flashla r mi docluyor vsmaalesef öyle kanka küfür eden mi dersin report eden mi dersin ne ararsan var
Sürekli başıma geliyor yeter artıkNormalde bu konuyu açmayı düşünmüyordum ama artık yeter dedim.Yaw adam script belli geliyor chate kanka şu scripti kapat yazıyor.Video açıyorum raporlanıcaksın , hesabın ban yiycek vs. ama kendiside script yani amaç ne düşman takımda script olunca ve sen yenilince niye bu zoruna gidiyor.Niye bizide belli ediyorsun.Lütfen yapmayalım...
aynen oyle amaç ne yanı boyle olursa bızlerde sıkıntı yasıcaz sureklıNormalde bu konuyu açmayı düşünmüyordum ama artık yeter dedim.Yaw adam script belli geliyor chate kanka şu scripti kapat yazıyor.Video açıyorum raporlanıcaksın , hesabın ban yiycek vs. ama kendiside script yani amaç ne düşman takımda script olunca ve sen yenilince niye bu zoruna gidiyor.Niye bizide belli ediyorsun.Lütfen yapmayalım...
aynen öyle hocam adamı sonradan arkadaş ekleyip anlatayım diyorum onuda kabul etmiyorKendindekini görmezden geliyor herkes, yenilmeye tahammülü yok kimsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?