Onaylı Üye
Lol oynarken maçın ortasında birden oyun kapanıyor script ile ilgili bi alakası var mıdır ? her maç olmuyo belirli aralarda oluyo yardım eder misiniz 
eğer script açıksa ve nexus blitz oynuyorsan draw ları kapatLol oynarken maçın ortasında birden oyun kapanıyor script ile ilgili bi alakası var mıdır ? her maç olmuyo belirli aralarda oluyo yardım eder misiniz![]()
Lol oynarken maçın ortasında birden oyun kapanıyor script ile ilgili bi alakası var mıdır ? her maç olmuyo belirli aralarda oluyo yardım eder misiniz![]()
eğer script açıksa ve nexus blitz oynuyorsan draw ları kapat
blitz demiyorum nexus blitz diyorumDosyaları onar bi bende de oluyordu ben oyunu silip yükledim direkt.
Ben blitz kullanıyorum problem yok.
this is happening to me also what to do to fix?Lol oynarken maçın ortasında birden oyun kapanıyor script ile ilgili bi alakası var mıdır ? her maç olmuyo belirli aralarda oluyo yardım eder misiniz![]()
Bendede oluyordu oyunu ve programları sil tekrar yükle düzelir bende düzeldiLol oynarken maçın ortasında birden oyun kapanıyor script ile ilgili bi alakası var mıdır ? her maç olmuyo belirli aralarda oluyo yardım eder misiniz![]()