Selamlar arkadaşlar, Fantome diye bir uygulama buldum bu uygulama lol'ün dosyalarını değiştirip kassadine darius'a vs. skin yapmanızı sağlıyor fakat daha acemiyim nasıl kullanılcağını vs. bilmiyorum bu uygulama lol skin gibi zaten sadece sizde gözüküyor amacım bu uygulama ile lolden kaldırılmış karakterlerin orjinal hallerini vs. ile oynamak mesela Graves eskiden puroluydu, Gragas'ın eskiden ağızında Sigara vardı vs. Bunları geri almak istiyorum yani şu şekilde Graves için; Normal purolu olucak Bir rakip öldürdüğümüzde Yukarıda çıkan resimde purolu hali gözükücek Karakterlerden graves'in üzerine bastığımızda purolu vs. olucak o olmasa bile küçük resimin purolu olmasını istiyorum bunu bilen bir arkadaş özelden ilgilenebilirmi Çok zor değildir diye düşünüyorum uygulamayı bilmiyorum sadece atıyorum NA, serverinde graves şuan purolu NA'sunucusundaki gravesi TR sunucusuna aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz (Ban riski vs. olduğunu biliyorum gereksiz yorum atanları replicem)