Lol kendi skinini vs. yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, Fantome diye bir uygulama buldum bu uygulama lol'ün dosyalarını değiştirip kassadine darius'a vs. skin yapmanızı sağlıyor fakat daha acemiyim nasıl kullanılcağını vs. bilmiyorum bu uygulama lol skin gibi zaten sadece sizde gözüküyor amacım bu uygulama ile lolden kaldırılmış karakterlerin orjinal hallerini vs. ile oynamak mesela Graves eskiden puroluydu, Gragas'ın eskiden ağızında Sigara vardı vs. Bunları geri almak istiyorum yani şu şekilde Graves için; Normal purolu olucak Bir rakip öldürdüğümüzde Yukarıda çıkan resimde purolu hali gözükücek Karakterlerden graves'in üzerine bastığımızda purolu vs. olucak o olmasa bile küçük resimin purolu olmasını istiyorum bunu bilen bir arkadaş özelden ilgilenebilirmi Çok zor değildir diye düşünüyorum uygulamayı bilmiyorum sadece atıyorum NA, serverinde graves şuan purolu NA'sunucusundaki gravesi TR sunucusuna aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz (Ban riski vs. olduğunu biliyorum gereksiz yorum atanları replicem)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selamlar, konuyla ilgili şu şekilde bilgilendirme yapmak istedim. Oyun dosyalarını değiştirmek (bazıları hariç), 3. parti yazılım kullanmak Riot Games tarafından desteklenemez ve kalıcı ban yemenize sebep olabilir. Sadece bilgilendirmek için yazdım.
İyi forumlar.

Üye
5 HİZMET YILI
Selamlar, konuyla ilgili şu şekilde bilgilendirme yapmak istedim. Oyun dosyalarını değiştirmek (bazıları hariç), 3. parti yazılım kullanmak Riot Games tarafından desteklenemez ve kalıcı ban yemenize sebep olabilir. Sadece bilgilendirmek için yazdım.
İyi forumlar.
Dediğim gibi biliyorum smurf'de deneyeceğim fakat şu olaya çok kızıyorum Evelynn'i görse RTÜK Miss fortunue'u direk oyunu siler Miss fortune nin şaka repliğinde 'Silahlarım güzelmi?, Onlar değil elimdekiler. diyor Fakat Katliam yapmış elinde pompalı olan mafyayı sigara içtiği için sigarasını kaldırıyor cidden çok üzücü bir durum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dediğim gibi biliyorum smurf'de deneyeceğim fakat şu olaya çok kızıyorum Evelynn'i görse RTÜK Miss fortunue'u direk oyunu siler Miss fortune nin şaka repliğinde 'Silahlarım güzelmi?, Onlar değil elimdekiler. diyor Fakat Katliam yapmış elinde pompalı olan mafyayı sigara içtiği için sigarasını kaldırıyor cidden çok üzücü bir durum
Dostum tekrardan selamlar, smurf hesabında denemen pek bir şey değiştirmez aslında, daha önce o bilgisayarda main hesabına giriş yapıldığı için ana hesabın da ban yiyebilir. Bu konuda dikkatli olman temennisi ile.
İyi günler.

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum tekrardan selamlar, smurf hesabında denemen pek bir şey değiştirmez aslında, daha önce o bilgisayarda main hesabına giriş yapıldığı için ana hesabın da ban yiyebilir. Bu konuda dikkatli olman temennisi ile.
İyi günler.
Dediğim gibi dostum hevesimi almak istiyorum Malasef EUW gibi sunucularda msim fazla olduğundan Oynayamıyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar dostum voxskins aracılığıyla istediğin custom skini indirebilirsin ardından Skin tools indirmen gerekiyor resources misc.kısmından wooxy programını indireceksin 2.method kısmındaki lolcustomskin-tools olanı.Github sitesine aktarıcak oradan indir masaüstüne çıkart.Fantomu çoktan indirmiş olduğunu umuyorum.Fantomdan lol'ün kurulu olduğu seçiceksin 3farklı skin dosyası olacak Fandomun içinde alt sağ kısımdaki sekmeden raw folder kısmını açıcaksın ve oradan istediğin skini seçeksin Fantom ana ekranına geldiğinde sol üstteki değil ! Sağ alltaki x'e basarak checkleyeceksin ve tike dönerse skinin kurulmuş demektir.Eğer beceremezsen youtubeye How to make custom skins lol yazarsan daha geniş bilgi alabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun dosyalarında oynaman herhangi bir şeyi tetikleyebilir smurf hesabından gerçek hesabına geçsen bile dosyalar kaldığı için ban yeme şansın var

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Não recomendo o uso de programas que fazem alterações, uma vez que usei um mklol e fui banido permanentemente

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...