Uzman Üye
teşekkürlergenel olarak kastığım build var : guinso , savaşçı çizmeleri , runaan , haşmetli hydra, mahvolmuş karşıda ap çoksa mahvolmş yerine aklın sonu
teşekkürler ancak kalkanyay çıkınca gram hasar vurmuyoröne geçemediğinden ya da oyuna late'e kalmadığından hasar vuramıyorsundur. şu sıralar soloqda
çizme-guinso-runaan-haşmetli hydra-kalkanyay çıkılıyor
ama bu buildde bence gereksiz tank oluyorsun ya ztn bı yerden sonra full hasarda guzel bi support ıle ölmeden herkese 3-4 vurusta tek atabiliyorsunöne geçemediğinden ya da oyuna late'e kalmadığından hasar vuramıyorsundur. şu sıralar soloqda
çizme-guinso-runaan-haşmetli hydra-kalkanyay çıkılıyor
kalkanyaya kadar oyunlar çoğu zaman bitiyor zaten çok tank varsa onun yerine kraken son item da defansif bir şey alman gerekiyor. oyunların çok uzun sürüyorsa elon düşüktür kendini geliştirmen gerekiyorteşekkürler
teşekkürler ancak kalkanyay çıkınca gram hasar vurmuyor
anladım teşekkür ederim 6. itemi defansif mi alayım yani?kalkanyaya kadar oyunlar çoğu zaman bitiyor zaten çok tank varsa onun yerine kraken son item da defansif bir şey alman gerekiyor. oyunların çok uzun sürüyorsa elon düşüktür kendini geliştirmen gerekiyor
hasar daha mantıklı oluranladım teşekkür ederim 6. itemi defansif mi alayım yani?
guinso savaşçı çizmeleri runan haşmetli hydra aklın sonu kullanıyorum ben sende bunu kullan benceArkadaşlar script ile Kog'Maw oynuyorum. Blitz üzerinden rünlerimi ve itemlerimi ayarlıyorum. Blitz üzerinde sırayla:
bulunmakta bunlar saldırı hızı evet çok iyi ama adamlara hasar veremiyorum. Güzel bir build önerebilir misiniz?
- Guinsoo.
- Savaşçı çizmeleri.
- Runaan.
- Mahvolmuş.
- Kraken katili.
- Aklın sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?