27 Ağu 2022 #61 NeonXsis Uzman Üye Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 158 Tepki puanı 4 Ödüller 9 Yaş 22 9 HİZMET YILI SM Endyimon' Alıntı: anladım teşekkür ederim 6. itemi defansif mi alayım yani? Genişletmek için tıklayın ... dc nick Yusuftohma.PNG#0030
SM Endyimon' Alıntı: anladım teşekkür ederim 6. itemi defansif mi alayım yani? Genişletmek için tıklayın ... dc nick Yusuftohma.PNG#0030
27 Ağu 2022 #62 location31 L Onaylı Üye Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI guinsoo kraken savascı cizmeleri mahvolmuş dominik kanasusamış yada ebedi. iyi giderbende
27 Ağu 2022 #63 predatorminune P Onaylı Üye Katılım 28 Ağu 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 24 5 HİZMET YILI SM Endyimon' Alıntı: Arkadaşlar script ile Kog'Maw oynuyorum. Blitz üzerinden rünlerimi ve itemlerimi ayarlıyorum. Blitz üzerinde sırayla: Guinsoo. Savaşçı çizmeleri. Runaan. Mahvolmuş. Kraken katili. Aklın sonu. bulunmakta bunlar saldırı hızı evet çok iyi ama adamlara hasar veremiyorum. Güzel bir build önerebilir misiniz? Genişletmek için tıklayın ... Guinso savasci cizmeleri runnan mahvolmuş hasmetli hydra son item bi tik karsiya göre
SM Endyimon' Alıntı: Arkadaşlar script ile Kog'Maw oynuyorum. Blitz üzerinden rünlerimi ve itemlerimi ayarlıyorum. Blitz üzerinde sırayla: Guinsoo. Savaşçı çizmeleri. Runaan. Mahvolmuş. Kraken katili. Aklın sonu. bulunmakta bunlar saldırı hızı evet çok iyi ama adamlara hasar veremiyorum. Güzel bir build önerebilir misiniz? Genişletmek için tıklayın ... Guinso savasci cizmeleri runnan mahvolmuş hasmetli hydra son item bi tik karsiya göre