LoL kolay hesap bulmanın yolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostlar bildiğiniz üzere script 1 günde bazı zamanlar 2 maçta ban atıyor. Sürekli yeni hesap ile giriyorum. Bunun daha kısa bir yolu var mı? Sağda solda hesap bulmak adına ? En azından hani seviye 10 falan olunca yeni modu oynayabiliyorsun. Bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Direk 10 level hesap bulamazsın. LoL level botu indirebilirsin. Level botu, yapay zeka oyunlara girerek senin hiç bir müdahele etmene gerek kalmadan oyunu oynar. Bu sayede level kasabilirsin. Bunu sadece yapay zekada kullan ban ihtimali var. Level botunu kullanabilmen için de bilgisayarının açık olması gerekiyor. Bu botu YouTube da " LoL level bot" diye aratıp bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Why don't you buy an account to play. I bought accounts, when banned I will buy again

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Direk 10 level hesap bulamazsın. LoL level botu indirebilirsin. Level botu, yapay zeka oyunlara girerek senin hiç bir müdahele etmene gerek kalmadan oyunu oynar. Bu sayede level kasabilirsin. Bunu sadece yapay zekada kullan ban ihtimali var. Level botunu kullanabilmen için de bilgisayarının açık olması gerekiyor. Bu botu YouTube da " LoL level bot" diye aratıp bulabilirsin.
çok teşekkürler dostum,zaten şuan sc kullanmak mantıklı mı bilmiyorum. Her zaman 2.maç sonunda ban yiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
öyle birşey bulabiliceigini sanmıyorum sc kullanmanıda öndermem sitede ban uzatmak için program var onu indiriebilirsin

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çok teşekkürler dostum,zaten şuan sc kullanmak mantıklı mı bilmiyorum. Her zaman 2.maç sonunda ban yiyorum
Yani SC kullanmana pek gerek yok SC nin mantığı basit. Dodge auto combo. Arkadaşlarınla veya zor botlarla örneğin LUX Q attığında dodgelemeye çalış yani şöyle düşün. Lux yerinde sen olsan Q skilini nereye atardın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...