FPS ortalama 25-55 arası,kesinlikle internetle alakalı değil, çünkü CS'de minecraftta karşılaşmıyorum, öyle bir şey düşün ki tüm oyunlarda 30-70 ping lolde birden fırlıyor, fps drop ile alakası yok dediğim gibi kuzen 30 ping oynuyor, masalar arası 1m ya var ya yok, ki güçlendirici de var şuanFps'de sorun yaşamıyorsan kesinlikle internetle alakalı bi durumdur yanlışın olabilir.
Arkadaşlar iyi hoş da diğer hiçbir oyunda yok, evde de aynı sorun var kuzenimin evinde de bu cihazla ilgili ve sadece lolde yapıyor.internet sağlayıcınla görüş
25-55 Pingle oynamak zaten tilt edici bi olay hala Fps ile alakalı olduğunu düşünüyorumFPS ortalama 25-55 arası,kesinlikle internetle alakalı değil, çünkü CS'de minecraftta karşılaşmıyorum, öyle bir şey düşün ki tüm oyunlarda 30-70 ping lolde birden fırlıyor, fps drop ile alakası yok dediğim gibi kuzen 30 ping oynuyor, masalar arası 1m ya var ya yok, ki güçlendirici de var şuan
hacı fps ne alaka onu anlatsana bir25-55 Pingle oynamak zaten tilt edici bi olay hala Fps ile alakalı olduğunu düşünüyorum
lolün kendi sitesinde pingle alakalı bi konu var ona bakabilirsinArkadaşlar iyi hoş da diğer hiçbir oyunda yok, evde de aynı sorun var kuzenimin evinde de bu cihazla ilgili ve sadece lolde yapıyor.
Ayrıca ethernet kablosu takınca bu sorun gidiyor.25-55 Pingle oynamak zaten tilt edici bi olay hala Fps ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Linkler misin?lolün kendi sitesinde pingle alakalı bi konu var ona bakabilirsin
B a ş k a o y u n l a r d a o l m u y o r.pingin oyunla hiç bir alakası yok senin internetin kötüdür kötü olduğunda arayüzden resetle geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?